Αναμονή μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση

Στάση αναμονής κρατούν άπαντες στον Παναθηναϊκό, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα των χρημάτων που φέρονται να προορίζονται για την «πράσινη» ΠΑΕ.

Στάση αναμονής κρατούν άπαντες στον Παναθηναϊκό, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα των χρημάτων που φέρονται να προορίζονται για την «πράσινη» ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, μια ουκρανική τράπεζα επικοινώνησε με την τράπεζα Πειραιώς, ενημερώνοντας πως υπάρχουν 15 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία προορίζονται για τον Παναθηναϊκό.


Όπως τόνισαν οι Ουκρανοί, μια κυπριακή εταιρία ενημέρωσε πως θέλει να δεσμευτούν σε λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα συγκεκριμένα χρήματα, την ίδια στιγμή που ο Βλάσης Τσάκας ισχυρίζεται πως τα χρήματα αυτά προέρχονται από την πλευρά των Αράβων που εκπροσωπεί. Ουσιαστικά πρόκειται για μια τρίτη πρόταση, διαφορετική από τα προηγούμενα πρόσωπα που είχε παρουσιάσει ο Βλάσης Τσάκας.

Όπως αναφέρει το έγγραφο που συνοδεύει τα χρήματα, θα πρέπει να τηρηθούν δυο όροι, ώστε να προχωρήσει η συμφωνία. Ο ένας από τους δυο είναι να μη βγει στη δημοσιότητα το όνομα του επενδυτή, ο οποίος δε θέλει να αποκαλυφθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.


Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ζητά να πραγματοποιηθεί έλεγχος για το κατά πόσο είναι πραγματική η συγκεκριμένη πρόταση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, η οποία ενημερώθηκε την Τετάρτη για τη νέα πρόταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.