Απάντηση του ΠΑΟ στον Ολυμπιακό

Ο χαρτοπόλεμος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε σχέση με τον αγώνα ΕΑΠ-ΟΣΦΠ συνεχίστηκε με νέα ανακοίνωση.

Ο χαρτοπόλεμος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε σχέση με τον αγώνα ΕΑΠ-ΟΣΦΠ συνεχίστηκε με νέα ανακοίνωση. Αυτή τη φορά ήταν ο Παναθηναϊκός που απάντησε πριν απο λίγη ώρα στον Ολυμπιακό για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» το πρωί. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«To Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός σχετικά με την ανακοίνωση του Τ.Α.Α Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. της 6ης Μαρτίου 2012 ξεκαθαρίζει:
Είναι αυτονόητο, ότι δε χρειάζεται να επιβεβαιωθεί η ιστορία οποιουδήποτε Συλλόγου από κάποιο άλλο σωματείο, καθώς αυτή επιβεβαιώνεται στη συνείδηση του κόσμου, μέσω των αγώνων και των αποτελεσμάτων.
Πέρα από τις όποιες αγωνιστικές διαφορές, οι μεγάλοι Σύλλογοι φαίνονται στην πράξη και κυρίως μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει ή να θίξει κανέναν αθλητή, προπονητή και παράγοντα, ο οποίος τιμά και αγωνίζεται για το καλό της ομάδος του και του αθλήματος που υπηρετεί.
Εξάλλου, το ΤΑΑ Παναθηναϊκός δεν αποποιείται ευθυνών για τη φετινή βαθμολογική θέση του και υποστηρίζει πάντα, ότι οι ίδιες οι ομάδες καθορίζουν την τύχη τους.
Βέβαια, φανταζόμαστε ότι και το ΤΑΑ Ολυμπιακός δεν συμμερίζεται απόψεις αθλητών όπως ότι π.χ «βρίσκονται εκεί που τους αξίζει.» και δεν επικροτεί πράξεις όπως η. στόχευση παικτών της ομάδος του Παναθηναϊκού με βίδες.
Ας μην ανησυχούν -λοιπόν- για προσβολές, γιατί η ιστορία αμφοτέρων των Σωματείων είναι μεγάλη και την ιστορία τους και τα δυο σωματεία πρέπει να την προασπίζουν με κάθε κόστος».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.