Πλατέλλας: “Είμαι 100% συγκεντρωμένος για την ΑΕΚ” (video)

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί ως δανεικός από την Ένωση και μίλησε στο novasports.gr για το ματς με τη Βέροια κι αυτό του κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί ως δανεικός από την Ένωση και μίλησε στο novasports.gr για το ματς με τη Βέροια κι αυτό του κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου έχει καταφέρει, όσες φορές τον επιλέγει ο Γκουστάβο Πογέτ να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και να ξεχωρίζει με την αγωνιστική του παρουσία. Αυτό συνέβη και στην αναμέτρηση κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή, όταν και συνδύασε μια εξαιρετική παρουσία με ένα γκολ. Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν διάφορες πληροφορίες που τον ήθελαν να συζητάει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να τονίζει στην κάμερα του novasports.gr:

“Αυτό που έχω να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Να ακούω τον προπονητή, γιατί πάνω απ’ όλα αυτός αποφασίζει για το τι θα κάνω. Εγώ πάντα δίνω το 100%. Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, θα είμαι παρών για την ομάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι για όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες. Εγώ είμαι εδώ 100% συγκεντρωμένος για την ΑΕΚ”.

Για το αυριανό παιχνίδι με τη Βέροια είπε:

“Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Αυτό που έχουμε να κάνουμε μέσα στο σπίτι μας είναι να δουλέψουμε και να βγάλουμε ό, τι καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοι σίγουρα θα έρθουν να κλειστούν πίσω για να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις. Γι’ αυτό εμείς πρέπει να τους διασπάσουμε και να κερδίσουμε το πολύ σημαντικό αυτό ματς”.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας αναφέρθηκε και στο πρώτο σημαντικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Ηρακλή, αλλά πέρασε. Τα καταφέραμε. Σίγουρα έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και πιστεύω ότι αν και μείναμε από πολύ νωρίς με δέκα παίκτες τα καταφέραμε πολύ καλά. Όλοι οι παίκτες ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι και δώσαμε και την ψυχή μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.