Νοοτροπία μεγάλης ομάδας

Η αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης» μόλις έχει τελειώσει. Απαντες στον Αρη πανηγυρίζουν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, κόντρα στην ΑΕΚ, παρά το ότι το συγκρότημα του Μασάδο δεν έθελξε με την απόδοσή του, ειδικά στο α΄ ημίχρονο.

Η αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης» μόλις έχει τελειώσει. Απαντες στον Αρη πανηγυρίζουν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, κόντρα στην ΑΕΚ, παρά το ότι το συγκρότημα του Μασάδο δεν έθελξε με την απόδοσή του, ειδικά στο α΄ ημίχρονο. Ωστόσο, ίσως αυτό να είναι και το μεγάλο κέρδος αυτού του αγώνα για τον Αρη, πέραν των τριών βαθμών της νίκης. Το ότι, δηλαδή, κατάφερε να κερδίσει, έστω κι αν δεν έπαιξε καλά.

Η δήλωση του αρχηγού και σκόρερ, Νίκου Λαζαρίδη, στην κάμερα της NOVA, δευτερόλεπτα μετά το τέλος του ματς, αποτυπώνει ανάγλυφα την πραγματικότητα: « Δεν παίξαμε καλά. Ειδικά στο α΄ ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, όμως στην ανάπαυλα προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε, ώστε να κάνουμε ένα καλύτερο δεύτερο 45λεπτο. Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να κερδίζει η ομάδα, ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά».

Δείτε τι έγραψε ο Παναγιώτης Στεφάνου στο μπλοκ του…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.