Ανεβάζει ένταση, κάνει δοκιμές

Ευκαιρία για τον Βαγγέλη Αγγέλου να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών στο αυριανό (26/4) εκτός έδρας φιλικό με τον ΓΣΛ Φάρο.

Όσο πλησιάζει η μέρα επανέναρξης του πρωταθλήματος της Basket League και του κρίσιμου από βαθμολογικής άποψης αγώνα με τον Πανιώνιο (5/5), τόσο η ένταση στις προπονήσεις του Άρη ανεβαίνει. Στο μεταξύ, ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, έχει πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει την αγωνιστική κατάσταση των «κίτρινων» στο αυριανό (26/4) εκτός έδρας φιλικό με τον ΓΣ Λάρισας Φάρο.

Στη σημερινή προπόνηση, που ο ρυθμός ήταν υψηλός, ο τραυματίας Γιάννης Αθηναίου συμμετείχε και πάλι σε ένα μόνο μέρος του ομαδικού προγράμματος. Στη συνέχεια έκανε θεραπεία στο τραυματισμένο του πόδι. Ο έτερος τραυματίας, Μπράις Ντουβιέρ, ο οποίος επίσης έχει πρόβλημα στο αριστερό πόδι, έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Θεωρείται δεδομένο ότι οι δύο παίκτες δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι, στο κλειστό της Νεάπολης (17:30, κεκλεισμένων των θυρών), στη Λάρισα, ώστε να μην επιβαρυνθούν. Ο Αγγέλου είχε έτσι κι αλλιώς κατά νου να τεστάρει πράγματα, που έχει προλάβει να περάσει στην ομάδα ως τώρα, εν όψει των τελευταίων αγώνων της κανονικής διάρκειας. Με δεδομένες τις δύο απουσίες, θα δοκιμάσει επιπλέον πώς αντιδρά και λειτουργεί η ομάδα του χωρίς σημαντικούς παίκτες στη σύνθεσή της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.