Καταπληκτικός ο Τσιτσιπάς!

Αυτό και αν είναι νίκη... ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με το εντυπωσιακό 6-3, 6-2 το νούμερο 7 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Ντόμινικ Τιμ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του όπεν της Βαρκελώνης.

Αυτό και αν είναι νίκη… ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με το εντυπωσιακό 6-3, 6-2 το νούμερο 7 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Ντόμινικ Τιμ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του όπεν της Βαρκελώνης.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής, νο 63 στον κόσμο, τέθηκε αντιμέτωπος με τον 24χρονο Αυστριακό, Ντόμινικ Τιμ, και τον νίκησε 6-3, 6-2. Μαζί με τη νίκη (6-2, 6-1) που σημείωσε στον Β΄ γύρο επί του Αργεντινού Ντιέγκο Σβάρτζμαν, νο 17 στον κόσμο, και αυτή επί του Νταβίντ Γκοφέν τον περασμένο Οκτώβριο στην Αμβέρσα, είναι οι μέχρι τώρα νίκες που έχει πετύχει επί αντιπάλων που βρίσκονται στο «top-20».

Στον Α΄ γύρο της διοργάνωσης ο Τσιτσιπάς νίκησε με 6-4, 6-1 τον Γάλλο Κορεντέν Μουτέ (νο 137), ενώ στον Γ΄ γύρο με 6-4, 7-5 τον 30χρονο Ισπανό Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας (νο 40), δηλαδή μέχρι τώρα στο τουρνουά δεν έχει χάσει σετ!

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον 26χρονο Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, και τον 26χρονο Ισπανό Πάμπλο Καρένιο-Μπούστα, νο 11 στον κόσμο. Όμως, ό,τι και να γίνει σε αυτό το παιχνίδι, ο Τσιτσιπάς θα κάνει νέο ρεκόρ καριέρας με την άνοδό του στην παγκόσμια κατάταξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.