Μπεργκ: «Ελπίζω να προλάβω τον Ατρόμητο»

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ που ανέφερε πως ελπίζει να προλάβει τη ρεβάνς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο.

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ που ανέφερε πως ελπίζει να προλάβει τη ρεβάνς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός σε ιστοσελίδα της πατρίδας του:

“Ήμουν με τον φυσιοθεραπευτή της Εθνικής Σουηδίας, Ρίκι Ντάχαν στο Μάλμε και ακολούθησα πρόγραμμα αποθεραπείας. Δέχτηκα αποκατάσταση και θεραπεία, το ίδιο συνέβη και στην Ελλάδα, αλλά εν όψει του Euro 2016, το οποίο ευτυχώς αργεί ακόμα, οπότε ήταν καλό να συναντηθώ με τον Ρίκι και να ελέγξει τον τραυματισμό μου”.

Τι έδειξαν οι εξετάσεις;

“Το πιο σημαντικό είναι ότι χρειάζομαι χρόνο για να αναρρώσω. Έχω ταλαιπωρηθεί από άλλους τραυματισμούς, μικρότερης έκτασης και χρειάζομαι χρόνο για να επανέλθω σε φουλ ρυθμούς. Και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να συμβούν ξανά. Οπότε, είναι δύσκολο, γιατί θέλεις να βρεθείς ξανά στον αγωνιστικό χώρο και να παίξεις, αλλά μερικές φορές είναι προτιμότερο να σκέφτεσαι το μέλλον. Ωστόσο, είναι δύσκολο τη μία να νιώθεις εντάξει και την επόμενη να νιώθεις διαφορετικά”.

Ο Έρικ Χάμρεν μιλά με τον Αντρέα Στραματσόνι για σένα;

“Δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους. Αλλά, στην πραγματικότητα εξαρτάται από τον παίκτη. Ασφαλώς, θα χαρούν εάν μπορώ να αγωνιστώ, αλλά έχω καλή επικοινωνία με τον προπονητή και ήταν ο πρώτος ο οποίος με συμβούλευσε να το χειριστώ προσεκτικά. Μετά μου είπε ότι θα έχω τον χρόνο που χρειάζομαι”. 

Πότε εκτιμάς ότι θα αγωνιστείς ξανά;

“Χτες έτρεξα για πρώτη φορά εδώ και αρκετές ημέρες. Έχω χάσει δύο παιχνίδια μέχρι τώρα και θα λείψω από το ματς με τη Ξάνθη. Έχουμε τον προημιτελικό Κυπέλλου την Πέμπτη και ελπίζω να προλάβω”.

Πόσο σημαντικό για σένα είναι να είσαι υγιής στο Euro;

“Είναι σημαντικό να διατηρήσεις το μυικό σου σύστημα σε καλή κατάσταση, γιατί οι μύες επηρεάζονται. Ειδικά όταν έχεις τραυματιστεί προσπαθώντας να επανέλθεις σε καλή κατάσταση, οπότε εάν δεν έχει πειραχθεί κάτι, αισθάνεσαι καλά. Ελπίζω να διατηρηθώ υγιής στο υπόλοιπο της σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.