ΑΕΚ ώρα μηδέν…

Περίπου το 1/3 του ρόστερ υπέγραψε το έγγραφο για διακανονισμό. Μέχρι αύριο η τελευταία προθεσμία για να τα συμπεριλάβει ο Ανρ. Δημητρέλος στον φάκελο για την απολογία της Ένωσης στην Ουέφα. Αντιδρούν έντονα αρκετοί παίκτες.

Χειρότερα δε γίνεται… Τα τελευταία 24ωρα μόνο με το ποδόσφαιρο δεν ασχολούνται στην ΑΕΚ. Απολύτως λογικό, αφού οι ποδοσφαιριστές εδώ και μήνες ακούν μόνο υποσχέσεις και τίποτα περισσότερο. Από το πρωί της Τρίτης (21/2) υπήρχε μια σχετική …κινητοποίηση στο προπονητικό κέντρο. Άπαντες συζητούσαν για το άμεσο μέλλον της ομάδας και φυσικά για τα έγγραφα διακανονισμού των οφειλομένων, τα οποία είχαν από τη Δευτέρα στα χέρια τους. Ο Ανδρέας Δημητρέλος ήταν ειλικρινής με τους άσσους του δικεφάλου και τους ξεκαθάρισε απ’ την πρώτη στιγμή ότι είτε υπέγραφαν, είτε όχι το συγκεκριμένο έγγραφο, κανείς δεν θα τους εξασφάλιζε ότι θα έπαιρναν τα χρήματά τους και η ΑΕΚ την αδειοδότηση.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές (σχεδόν το 1/3 του ρόστερ, Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία) έφτασαν στα Σπάτα και παρέδωσαν το συγκεκριμένο έγγραφο στον πρόεδρο της ΠΑΕ, ενώ υπάρχουν αρκετοί ακόμα, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να το υπογράψουν και να το παραδώσουν αύριο το μεσημέρι. όχι επειδή πιστεύουν ότι θα αλλάξει η κατάσταση, αλλά επειδή κυριολεκτικά δεν έχουν τίποτα περισσότερο να χάσουν. Εννοείται ότι τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της προπόνησης, ο ένας παίκτης ρωτούσε τον άλλον σχετικά με την απόφασή του. Όλοι τους ήταν απογοητευμένοι. Είτε είχαν υπογράψει, είτε όχι. Ακόμα και όσοι παρέμεναν κάθετα αντίθετοι στο να συναινέσουν σε έναν ακόμα διακανονισμό, γίνονταν απόλυτα κατανοητοί από τους υπόλοιπους.

“Όποια απόφαση κι αν πάρουμε, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Κρίμα γι’ αυτή την ομάδα πως την έχουν καταντήσει έτσι”, υποστήριζαν χαρακτηριστικά, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον κ. Δημητρέλο, ο οποίος επίσης ήταν απογοητευμένος και απλά τους εξηγούσε πως έχει η κατάσταση. Και μόνο το γεγονός άλλωστε ότι εδώ και μέρες προσπαθεί να πείσει τους μετόχους να στείλουν τα χρήματα που απαιτούνται για να σφραγιστούν τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ, χωρίς να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 50 χιλιάδες ευρώ (από έμβασμα που έστειλε χθες ο Νίκος Νοτιάς), αποτυπώνει ξεκάθαρα την κατάσταση. Ακόμα κι αυτή τη στιγμή άλλωστε κανένας δεν μπορεί με σιγουριά αν η Ένωση θα παίξει με τον κόσμο της κόντρα στους Κρητικούς την ερχόμενη Κυριακή.

Έγινε και προπόνηση

Μέσα σε όλα ο Νίκος Κωστένγολου και οι συνεργάτες του κάνουν προσπάθεια να κρατήσουν ενωμένη την ομάδα και να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Εκτός προγράμματος έμειναν ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον επιγονατιδικό τένοντα και οι …γνωστοί τραυματίες των τελευταίων ημερών Παναγιώτης Λαγός και Γρηγόρης Μάκος, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του κ. Νίκου Πανταζή. Από τα Σπάτα απουσίαζε τόσο ο Έλφαρ Χέλγκασον, όσο και ο Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν, ο οποίος ενημέρωσε ότι θα προπονηθεί μόνος του, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στους περισσότερους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.