Ο Κουλουχέρης στο Novasports (vid)

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης μίλησε στο Novasports για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης μίλησε στο Novasports για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Δείτε τι δήλωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι έχει μπει πολύ δυνατά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Είναι σε καλή κατάσταση. Εμείς θα πάμε εκεί για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για αποτέλεσμα. Η ομάδα μου έχει ανάγκη τους βαθμούς. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Είναι ένα ματς το οποίο δεν υπολογίζεις να πάρεις βαθμούς, είναι μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και από εκεί και πέρα ότι βγει”.

Για το ενδεχόμενο κούρασης Ολυμπιακού από το ματς με τη Ρούμπιν: “Το παρελθόν έχει δείξει ότι όταν μία ομάδα έχει μεσοβδόμαδα παιχνίδι και Κυριακή, επειδή το έζησα και στον Άρη, παρουσιάζαμε διαφορετικό πρόσωπο. Πιστεύω ότι και ο Ολυμπιακός, όταν παίρνεις ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ευρώπη, νίκη στη Ρωσία στην προκειμένη, υπάρχει κάποιος εφησυχασμός και ίσως θεωρούν κάποια πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα ότι είναι υποβαθμισμένα, ότι μπορείς να πάρεις το παιχνίδι πιο εύκολα, χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα, νομίζω ότι για εμάς είναι θετικό. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι θέλει το πολύ το πρωτάθλημα, να κάνει το ντεμαράζ για να ξεπεράσει τον Παναθηναϊκό και θεωρώ πως δεν θα είναι τόσο εφησυχασμένοι και θα προσπαθήσουν για τη νίκη. Εμείς έχουμε καλή ομάδα, δείξαμε στο ματς Κυπέλλου, αν αποφύγουμε κάποια λάθη, μπορούμε να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα”

Για επικίνδυνο σημείο του Ολυμπιακού: “Από όταν ήρθε στην Ελλάδα, ο Μιραλάς θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά. Είδαμε πως όταν επέστρεψε από τραυματισμό ο Ολυμπιακός επιθετικά παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο με τον Μιραλάς στην ενδεκάδα. Θεωρώ πως αυτός είναι ο παίκτης-κλειδί, έχει ταχύτητα, είναι πολύ καλός στη μονομαχία ένας εναντίον ενός και θεωρώ ότι αν μπορέσουμε να τον περιορίσουμε τη δραστηριότητά του θα είναι πολύ καλό για εμάς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.