Άλβες: «Ιδιοφυία ο Γκουαρντιόλα»

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πεπ Γκουαρντιόλα υπογραμμίζοντας πως είναι μια ιδιοφυία του ποδοσφαίρου και παρομοιάζοντάς τον με τον Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πεπ Γκουαρντιόλα υπογραμμίζοντας πως είναι μια ιδιοφυία του ποδοσφαίρου και παρομοιάζοντάς τον με τον Άλμπερτ Αϊνστάιν. Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ της Μπαρτσελόνα είχε μόνο καλά λόγια για τον πρώην προπονητή του και υπογράμμισε πως είναι σίγουρος, ότι θα πετύχει στη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Χαρακτηριστικά, ο Ντάνι Άλβες τόνισε στην εφημερίδα «Times»: «Το μυστικό του είναι ότι καταφέρνει να κάνει κάθε ποδοσφαιριστή να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Είναι ο Αϊνστάιν του ποδοσφαίρου. Για τον ίδιο, η συνεργασία με τη Σίτι είναι μια αλλαγή και αυτό είναι κάτι που του αρέσει πολύ. Θέλει να πηγαίνει σε ένα διαφορετικό μέρος, όπου μπορεί να κάνει επανάσταση».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα θριαμβεύσει στη Μάντσεστερ Σίτι, διότι είναι «φρίκι» με το ποδόσφαιρο. Θέλει οργάνωση και στην ομάδα και στον σύλλογο, όλα να γίνονται όπως θέλει αυτός. Στην Αγγλία είναι κάτι που σέβονται και γι’ αυτό θα πετύχει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.