Η τεχνολογία της LG συνέβαλε φέτος στις καινοτομίες του Giannakis Academy 2018

23/07/2018 • 16:48
Η τεχνολογία της LG συνέβαλε φέτος στις καινοτομίες του Giannakis Academy 2018
  • shares
Αθήνα, 23 Ιουλίου 2018 — Η LG Electronics Hellas (LG) και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας ‘LG Αθλητές του Αύριο’ υποστήριξαν για 2η συνεχόμενη χρονιά το Giannakis Academy, το καλοκαιρινό basketball camp του Παναγιώτη Γιαννάκη, το οποίο ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 600 παιδιών, ηλικίας από 7 έως 17 ετών, στη Χαλκιδική, την Κρήτη και την Αθήνα.

Τη φετινή χρονιά, το Giannakis Academy και η LG έκαναν τη διαφορά βάζοντας την τεχνολογία στην εκμάθηση του σουτ. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα επιστρατεύτηκε η δύναμη της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας της LG μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης διάταξης που περιελάμβανε μια LG οθόνη, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην καινοτόμο εκμάθηση του σουτ στο Giannakis Academy. 

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, η διάταξη ήταν τοποθετημένη πίσω από τη μπασκέτα και προέβαλε ζωντανά την εικόνα του αθλητή στην προσπάθεια του για σουτ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βοηθάει τον προπονητή να εξηγεί στον αθλητή ακριβώς πώς, πόσο και πού πρέπει να διορθώσει τη στάση του σώματός του αλλά και τις κινήσεις των χεριών του προκειμένου να αποκτήσει τη σωστή τεχνική και μηχανική στο σουτ.

Με αυτόν τον τρόπο, το επιτελείο του Giannakis Academy και το πρόγραμμα της LG ‘LG Αθλητές του Αύριο’ δημιούργησαν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αναπτύξει τις δεξιότητες της νέας γενιάς αθλητών αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχουν τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και σημαντικές αξίες της ζωής.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια χρονιά συμμετείχαμε στο Giannakis Academy με το Πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ γιατί πιστεύουμε πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ο ιδανικός μέντορας – προπονητής για να μεταδώσει στα παιδιά όλα όσα πρεσβεύει ο αθλητισμός και το πρόγραμμά μας. Φέτος, σε συνεργασία με την Ακαδημία επιστρατεύσαμε τη δύναμη της τεχνολογίας στον αθλητισμό ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά ένα πλήρως διαδραστικό τρόπο προπόνησης που συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξή τους.»

Ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε για τη συνεργασία με την LG Hellas: «Η υποστήριξη της LG στις δράσεις μας για 2η συνεχόμενη χρονιά ήταν πολύ σημαντική. Με τη δύναμη που έχει η τεχνολογία καταφέραμε να υλοποιήσουμε καινοτόμες μεθοδολογίες εκπαίδευσης στην Ακαδημία μας προς όφελος της νέας γενιάς αθλητών που προπονούμε, να συμβάλουμε σημαντικά στην εξέλιξή τους και να τα εμπνεύσουμε για ένα υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής.»

Πρεσβεύοντας το μήνυμα «Life is Good, η ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις!», η εταιρεία στηρίζει  διοργανώσεις με κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.
Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα  καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό  δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas
Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr 
LG Magazine
www.facebook.com/lghellas 
www.LinkedIn.com/lghellas

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Touchpoint Strategies
Βασιλική Σχίζα

Account Director
e-mail: vassiliki.schiza@touchpointstrategies.gr   
τηλ: 210 66 60 857 

LG Electronics Hellas
Τζώρτζια Σταυροπούλου
Corporate & Business Units Marketing Manager
e- mail: georgia.stavropoulou@lge.com
τηλ: 210 48 00 500

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/02/2019 • 07:45

Ρεβάνς με κίνητρο κι έντονα στοιχεία διαχείρισης δυνάμεων

Στους αποψινούς δεύτερους αγώνες της φάσης των "32" του Europa League στεκόμαστε περισσότερο σε ματς όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή. Σε ορισμένες αναμετρήσεις πιθανόν να γίνει και διαχείριση δυνάμεων από τα φαβορί λόγω και των σκορ της περασμένης εβδομάδας