Κυριακοπούλου: «Τραγική κατάσταση»

Απογοητευμένη σχετικά με την κατάσταση των σταδίων στην Ελλάδα, εμφανίστηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Απογοητευμένη σχετικά με την κατάσταση των σταδίων στην Ελλάδα, εμφανίστηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ τόνισε πως οι αθλητές αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες και πως η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Η Κυριακοπούλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την διαμάχη της με την διοίκηση του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά: «Είναι ένα θέμα που θεωρώ πως δεν έπρεπε να πάρει τις διαστάσεις που πήρε επειδή προφανώς υπάρχει ασυνεννοησία για το ποιος έχει τις απαραίτητες αρμοδιότητες. Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στο ποιος είχε και έχει τελικά την ευθύνη για το ποιοι διαμένουν στους ξενώνες του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά. Έχω αναφερθεί και λεπτομερώς στην επιστολή-απάντηση μου στις δηλώσεις του διευθυντή του αθλητικού κέντρου. Η ομοσπονδία μου, ο ΣΕΓΑΣ, μου έδωσε την άδεια να χρησιμοποιώ τον ξενώνα της Κατερίνα Θάνου αλλά η διοίκηση του ΕΑΚΝ του Αγίου Κοσμά αυθαίρετα με εμπόδισε και είχε αντίθετη άποψη. Έτσι, έχει η υπόθεση. Με την Κατερίνα Θάνου δεν έχω κανένα πρόβλημα και κακώς έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως έχουμε διαμάχη μεταξύ μας. Άλλωστε το πρόβλημα δημιουργήθηκε αφού η Κατερίνα Θάνου άδειασε τον ξενώνα της. Το πρόβλημα μου είναι με το αθλητικό κέντρο. Όταν είχα επικοινωνήσει με την Κατερίνα με είχε διαβεβαιώσει πως πρόκειται να αδειάσει το δωμάτιο και τίποτα παραπάνω. Δεν είχαμε να πούμε και κάτι άλλο από την στιγμή που δεν έχουμε κόντρα μεταξύ μας. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και στους ξενώνες και στα στάδια. Τα σημαντικότερα τα εστιάζω στο στάδιο στο οποίο γυμνάζομαι. Έχει εικόνα εγκατάλειψης. Δεν συντηρείται, είναι βρώμικο, δεν έχει θέρμανση, μπάζει νερά από παντού όταν βρέχει, το ταρτάν έχει χαλάσει από τις ρίζες των δέντρων και το χόρτο είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορούμε ούτε να τρέξουμε και υποτίθεται πως προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι να πω; Αναφορικά με τους ξενώνες, πρέπει να μάθει ο κόσμος πως πρόκειται για δωμάτια είκοσι τετραγωνικών. Με δική μου πρωτοβουλία έφερα στο δωμάτιο, όπως και ο κάθε αθλητής, ένα κουζινάκι κι ένα πλυντήριο για να μπορώ να καλύψω κάποιες ανάγκες. Επίσης, έχω πρόβλημα με το ζεστό νερό. Εδώ κι έναν μήνα έχει χαλάσει ο ηλιακός θερμοσίφωνας και κανείς δεν έχει φιλοτιμηθεί να το φτιάξει. Έχουμε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα όλο αυτόν τον καιρό. Έχω φτάσει στο σημείο να βράζω νερό για να μπορώ να κάνω μπάνιο. Η κατάσταση είναι τραγική. Περνάμε πάρα πολύ δύσκολα».

Για την προετοιμασία της και τους στόχους της ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων: «Με τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, συνεχίζω να προετοιμάζομαι μετ’ εμποδίων. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Από επιλογή μου δεν συμμετέχω στους αγώνες του κλειστού στίβου και επικεντρώνομαι στους αγώνες του καλοκαιριού και στους Ολυμπιακού Αγώνες. Προσωπικά, ποτέ δεν κάνω προβλέψεις για το τι θα πετύχω και πιστεύω πως κάνω την κατάλληλη δουλειά για να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήμουν άτυχη αφού είχα πνευμονία την ημέρα του τελικού αλλά φαντάζομαι πως μπορώ να πάω ακόμα καλύτερα από την όγδοη θέση που πήρα στη Νταεγού και να είστε σίγουροι πως θα τα δώσω όλα!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.