Για την επιστροφής την κορυφή

Με τα γνωστά προβλήματα και μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τον επαναφέρει στην κορυφή, θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική. Στην αποστολή ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Με τα γνωστά προβλήματα και μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τον επαναφέρει στην κορυφή, θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά από αρκετούς μήνες και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μην υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Λέτο, Κουίνσι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Κοτσόλη, Νίνη, Ιωαννίδη, Ταμπάκη, Φουρλάνο και Λαγό.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν ακολούθησαν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Λέτο, Κουίνσι, Μπουμσόνγκ, Ρούντολφ και Κοτσόλης.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Καπίνο, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζέκα, Κλέιτον, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Βιτόλο, Καραγκούνης, Πετρόπουλος, Τοτσέ.

Ο Φερέιρα σκέφτεται να παρατάξει τους «πράσινους» με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Σπυρόπουλο, Μαρίνο, Μπιάρσμιρ και Σαριέγκι στην άμυνα, τους Κατσουράνη, Σιμάο, Ζέκα και Χριστοδουλόπουλο στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Κλέιτον και Τοτσέ. Τη θέση του Χριστοδουλόπουλου διεκδικεί και ο Μαυρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.