Αποκλεισμός των «Ενωσιτών» λόγω Αστυνομίας

Ντέρμπι με τον Πανελευσινιακό δίνει το προσεχές Σάββατο η ΑΕΚ (11/2, 17:00), απουσία των οργανωμένων οπαδών της όμως, μετά από απαγόρευση της Αστυνομίας.

Ντέρμπι με τον Πανελευσινιακό δίνει το προσεχές Σάββατο η ΑΕΚ (11/2, 17:00), απουσία των οργανωμένων οπαδών της όμως, μετά από απαγόρευση της Αστυνομίας.

Η «Ένωση» θα αναμετρηθεί με τον πρωτοπόρο της Α2 κατηγορίας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, θέλωντας αποκλειστικά και μόνο τη νίκη, αλλά δε θα έχει την υποστήριξη του κόσμου της. Η αστυνομία αποφάσισε να μην δοθούν στους «κιτρινόμαυρους» εισιτήρια, παρότι η ομάδα της Ελευσίνας είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ νας προμηθεύσει.

Μετά από αυτό, η διοίκηση της «Ένωσης» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «ύστερα από απόφαση της Αστυνομίας δεν θα δοθούν εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας μας για το σαββατιάτικο παιχνίδι στην Ελευσίνα, παρ’ όλο που η διοίκηση του Πανελευσινιακού δεν είχε πρόβλημα να μας δώσει τα προβλεπόμενα εισιτήρια. Θα πάρουμε μόνο 15 προσκλήσεις, οπότε όποιος φίλος της ΑΕΚ θέλει να παρακολουθήσει το παιχνίδι θα μπορέσει να το κάνει μεμονωμένα, αγοράζοντας εισιτήριο από την γηπεδούχο ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.