Σλούκας: «Ανήκουμε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ» (video)

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε αμέσως μετά την πρόκριση στον τελικό πως η Ζάλγκιρις έπαιξε σαν ρομπότ αλλά η Φενέρ ανήκει και επίσημα στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε αμέσως μετά την πρόκριση στον τελικό πως η Ζάλγκιρις έπαιξε σαν ρομπότ αλλά η Φενέρ ανήκει και επίσημα στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. 

Αναλυτικά:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο βράδυ σήμερα, ξέραμε ότι η Ζάλκγκρις είναι μια σκληρή ομάδα, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, παίζει σαν ρομπότ αλλά είναι σπουδαία αυτή η βραδιά για εμάς. Είμαστε και επίσημα στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Συγχαρητήρια στη Ζάλγκιρις. Έχουμε τρομερό ρόστερ και ποιότητα. Ο Μπόμπι έδειξε σήμερα το μέταλλο που έχει σαν αθλητής γιατί η ηλικία του μπορεί να μην δείχνει την καρδιά του, θα βελτιωθεί κι άλλο. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες όπως ο Γκιουλέρ που δεν είναι στη δωδεκάδα. Είμαστε στον τελικό και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αυτά είναι πιο πολύ για τους δημοσιογράφους και για τον κόσμο. Στις αρχές της χρονιάς θέσαμε κάποιους χρόνους και είμαστε μέσα σε όλους». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.