Καϊμακόγλου: “Δεν πιστεύω…”

Ο Κώστας Καϊμακόγλου δεν πιστεύει ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου δεν πιστεύει ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. «Σαφώς και έχει συζητηθεί μεταξύ των παικτών, αλλά αυτή η ανησυχία έχει συχνά τη μορφή χαβαλέ και πειραγμάτων μεταξύ μας. Απλούστατα γιατί κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως αυτοί οι άνθρωποι, που λατρεύουν τον Παναθηναϊκό, θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι» δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ στο “Βήμα”.

Και πρόσθεσε. «Δεν βλέπεις συχνά δύο ανθρώπους που βρίσκονται κοντά ή έχουν ξεπεράσει τα 80 χρόνια να έρχονται στο. κατεψυγμένο ΟΑΚΑ για να δουν την προπόνηση και να μας δώσουν τις ευχές τους για τον επόμενο αγώνα. Οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι αποτελούν ένα τεράστιο παράδειγμα για όλους όσοι αγαπούν πραγματικά κάτι. Η διαίσθησή μου μάλιστα λέει ότι δεν θα φύγουν από τον Παναθηναϊκό και μακάρι να δικαιωθώ».

Ο Καϊμακόγλου μίλησε ακόμη: 
Για τις συμβουλές του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μία και μόνο συμβουλή. Κάθε φορά που μιλάει οι κουβέντες του κόουτς έχουν νόημα. Είτε απευθύνεται σε σένα είτε στον συμπαίκτη σου, πρέπει να τον ακούσεις, να πάρεις την πληροφορία και να την αποθηκεύσεις στον σκληρό δίσκο σου γιατί είναι σίγουρο πως θα ευεργετηθείς. Οι οδηγίες που σου δίνει θα σε κάνουν σίγουρα καλύτερο παίκτη».

Για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό:
«Οι πολλοί, που δεν γνωρίζουν καλά τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος και κρίνουν βάσει ονομάτων, έχουν υποτιμήσει τον φετινό Ολυμπιακό. Όποιον και αν συναντώ στον δρόμο μου λέει ότι εφέτος θα πάρουμε το πρωτάθλημα πιο εύκολα από ποτέ. Προσωπικά δεν πέφτω στην παγίδα. Θεωρώ ότι οι τελικοί θα είναι πολύ σκληροί και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει εφέτος ένα μεγάλο προσόν. Παίζει πολύ καλή άμυνα, αν όχι σε όλους, στους περισσότερους αγώνες και αυτός είναι ο βασικός προσανατολισμός του. Στην επίθεση μπορεί να έχει λιγότερες λύσεις, αλλά η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη δεν μπορεί να σε αφήσει χαλαρό. Ας μην βιαζόμαστε, όμως, να φτάσουμε στους τελικούς. Την ερχόμενη Πέμπτη θα υποδεχτούμε τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ και τρεις μέρες αργότερα, την Κυριακή, θα πάμε στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτά τα ματς είναι η ζωή μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.