Μένει ο Ναγιάρ, όχι ο Ντόστανιτς!

Σειρά εξελίξεων προέκυψε στη Λάρισα με αφορμή την απόφαση του Αλέξη Κούγια να κρατήσει τον Ναγιάρ στους «βυσσινί». Παραιτήθηκε ο προπονητής Ντόστανιτς.

Σειρά εξελίξεων προέκυψε στη Λάρισα με αφορμή την απόφαση του Αλέξη Κούγια να κρατήσει τον Ναγιάρ στους «βυσσινί». Παραιτήθηκε ο προπονητής Ντόστανιτς.

Σε συνέντευξη Τύπου ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε:
«Παρά τις τοποθετήσεις του προπονητικού τιμ, ο Ναγιάρ θα παραμείνει στο ρόστερ. Χωρίς να θέλω να θίξω την προσωπικότητα του κ. Ντόστανιτς. Καθώς οι ήδη υπάρχοντες δεν μπορούν να καλύψουν επαρκώς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τον Ναγιάρ. Ελπίζουμε να δείξει κατανόηση ο προπονητής. Είναι προσωπική μου ευθύνη και εύχομαι ο Ναγιάρ να αντιληφθεί τι κάνει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας γι΄ αυτόν».

Μετά την εξέλιξη αυτή ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της Λάρισας, η οποία επισημοποιήθηκε με την εξής ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον εξαίρετο Σέρβο προπονητή και άνθρωπο κ. Ράτκο Ντόστανιτς. 

Ο κ. Ντόστανιτς, μετά από την προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ να παραμείνει ο Ναγιάρ στο δυναμικό της ομάδος, υπέβαλε την παραίτησή του, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λιόντου, του Ά Αντιπροέδρου κ. Κιούση και του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδος κ. Θωμά Κυπαρίσση, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον ποδοσφαιριστή Ναγιάρ λόγω της συμπεριφοράς του τόσο απέναντι στο προπονητικό team όσο και απέναντι στους συμπαίκτες του. 

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας θέλουν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς τον προπονητή και άνθρωπο κ. Ντόστανιτς ο οποίος κατάφερε μέσα σε 7 μήνες να μετατρέψει σε ομάδα 27 νέους παίκτες και να καταφέρει επί 19 αγωνιστικές, μέχρι και το άτυχο παιχνίδι με την ΠΑΕ Παναιγιάλειος, να έχει την ομάδα πρώτη και με 2 ήττες. 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωρίζει ότι η δουλειά του συγκεκριμένου προπονητή υπό φυσιολογικές συνθήκες Πρωταθλήματος, με διαιτησία 50-50 στα παιχνίδια της ΑΕΛ και στα παιχνίδια των αντιπάλων της, θα είχε ως αποτέλεσμα διαφορά τουλάχιστον 10 βαθμών υπέρ της ΑΕΛ από τους ανταγωνιστές της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.