Ευχήθηκαν στον Μελίσσα

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Νίκος Μελίσσας κλείνει σήμερα τα 23 και η ΠΑΕ του εύχεται χρόνια πολλά με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Νίκος Μελίσσας κλείνει σήμερα τα 23 και η ΠΑΕ του εύχεται χρόνια πολλά με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Νίκο Μελίσσα, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 23, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

H ποδοσφαιρική διαδρομή του νεαρού τερματοφύλακα

Γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1993 στην Θεσσαλονίκη αλλά η καταγωγή του είναι από την Φλώρινα. Από νεαρή ηλικία βρέθηκε στα Τμήματα Υποδομής του Δικεφάλου και μέχρι το 2012 έφτασε να υπερασπίζεται την εστία της Κ20.

Τον Ιούνιο του 2012 ο Ζήσης Βρύζας, με την σύμφωνη γνώμη του τότε προπονητή, Γιώργου Δώνη, προσέφεραν στον ανερχόμενο πορτιέρο συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών, το οποίο λήγει στις 30.06.2012 και βρίσκεται ακόμα σε ισχύ.

Την σεζόν 2013-14 ο Μελίσσας παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με την μορφή δανεισμού, στον Φωκικό. Στην Άμφισσα συμπλήρωσε οκτώ συμμετοχές, οι δύο στο Κύπελλο Ελλάδας και επέστρεψε στον Δικέφαλο για να μπει στην προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη.

Η υπεραριθμία όμως που υπήρχε, καθώς ο Δικέφαλος εκείνη την περίοδο είχε στο ρόστερ του ούτε λίγο ούτε πολύ, έξι τερματοφύλακες, έκανε τον εκ νέου δανεισμό να μοιάζει με φυσικό επακόλουθο της καριέρας του νεαρού τερματοφύλακα.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλη Ψαχνών πραγματοποιώντας ουσιαστικά την πρώτη ολοκληρωμένη σεζόν της καριέρας του. Με την ομάδα της Εύβοιας έπαιξε σε 22 παιχνίδια, σε μία δύσκολη χρονιά για την ομάδα, η οποία γνώρισε τον υποβιβασμό.

Ο Μελίσσας επέστρεψε εκ νεόυ στον ΠΑΟΚ, συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία της ομάδας και έχει την θέση του τρίτου τερματοφύλακα της ομάδας, μετρώντας μάλιστα 5 εμφανίσεις, τις πρώτες του με τον Δικέφαλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.