«Θα νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Αισιόδοξος πως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα καταφέρει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της Πέμπτης για το Top-16 της Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Νταμίρ Μρστιτς.

Αισιόδοξος πως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα καταφέρει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της Πέμπτης για το Top-16 της Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Νταμίρ Μρστιτς. Ο αθλητικός διευθυντής του τουρκικού συλλόγου κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει η Φενέρ στην απόδοση της.

«Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα έρθει για να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα της περασμένης εβδομάδας, παίζοντας με μεγάλη συγκέντρωση και πάθος. Όμως παίζουμε στην έδρα μας, όπου αποδίδουμε καλό μπάσκετ και πιστεύω πως αύριο θα πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη. Ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να δημιουργήσει την κατάλληλα ατμόσφαιρα. Αυτό θα μας δώσει μεγάλο κίνητρο», δήλωσε αρχικά ο Μρστιτς και συμπλήρωσε:

«Αν θέλουμε να προκριθούμε στα προημιτελικά, θα πρέπει να ανεβάσουμε ταχύτητα. Το μπάσκετ που παίζουμε για την ώρα δεν είναι αρκετό για να τα καταφέρουμε. Έχουμε δυνατότητες για να αποδώσουμε καλύτερα. Φέτος φτιάξαμε την ομάδα αποκτώντας ταλαντούχους και νέους παίκτες. Όμως μας λείπει η σταθερότητα και έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.