Ποδαρικό… με Ιγκλέσιας

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βάλτερ Ματίας Ιγκλέσιας ανακοίνωσε και επίσημα την Πέμπτη η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο 27χρονος Αργεντίνος, που έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισα, είχε συμφωνήσει σε όλα με τους «κυανόλευκους», με τους οποίους θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βάλτερ Ματίας Ιγκλέσιας ανακοίνωσε και επίσημα την Πέμπτη (1/2) η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο 27χρονος Αργεντίνος μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισα, είχε συμφωνήσει σε όλα με τους «κυανόλευκους», με τους οποίους θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2,5 χρόνια.


Ο Ιγκλέσιας που ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπρέσο Ντελ Τρεμπόλ και το 2007 μετακινήθηκε στη Λάρισα, αφού είχε περάσει τρία χρόνια στην ομάδα Νέων της Ατλέτικο Μαδρίτης, διάλεξε τη φανέλα με το Νο17, την οποία στο παρελθόν είχε ο συμπατριώτης του και πρώην συμπαίκτης του Μαρσέλο Σαρμιέντο.


Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρόμητου, είπε: «Νιώθω πολύ ικανοποιημένος για την εξέλιξη που είχε το θέμα της μεταγραφής μου στον Ατρόμητο. Η νέα μου ομάδα κάνει σταθερά βήματα προόδου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρσι αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και φέτος είναι ήδη στην ημιτελική φάση και σταθερά μέσα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Είναι μια ομάδα που παίζει που καλό ποδόσφαιρο, που διαθέτει τέλεια οργάνωση και άριστες εγκαταστάσεις. Επιπλέον γνωρίζω τον προπονητή κύριο Δώνη με τον οποίο συνεργαστήκαμε στη Λάρισα και ξέρω πολύ καλά τον τρόπο δουλειάς του αλλά και τη φιλοσοφία του.


Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Ατρόμητο να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα, να παίξει δηλαδή στα πλέι οφ, να κερδίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και γιατί όχι να φθάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Είμαι καλά και θέλω να τεθώ όσο πιο γρήγορα στη διάθεση του προπονητή μου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου καθώς και τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο που χειρίστηκε με απόλυτο επαγγελματισμό την υπόθεσή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.