Συνεχίζει… απτόητη η Γιουβέντους

Στην κορυφή της Σέριε Α βρίσκει και η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου τη Γιουβέντους, καθώς η "Κυρία" κέρδισε με 2-1 και την Ουντινέζε.

Στην κορυφή της Σέριε Α βρίσκει και η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου τη Γιουβέντους, καθώς η “Κυρία” κέρδισε με 2-1 και την Ουντινέζε. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αλεσάντρο Μάτρι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των “μπιανκονέρι”, που συμπλήρωσαν 20 ματς αήττητοι στο ιταλικό πρωτάθλημα και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους για τον τίτλο.

Από ασίστ του Κουαλιαρέλα, ο Μάτρι άνοιξε το σκορ στο 42′, με τη Γιουβέντους να σκοράρει σε καίριο χρονικό χημείο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56′ με τον Φλόρο Φλόρες, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο διεθνής Ιταλός επιθετικός διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της “Κυρίας” στο 62′, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα.

Η Γιουβέντους έφτασε τους 44 βαθμούς και βρίσκεται προσωρινά στο +4 από τη δεύτερη Μίλαν, που υποδέχεται την Κυριακή (29/1) την Κάλιαρι στο “Σαν Σίρο”.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Λίχτσταϊνερ (83′ Ντε Τσέλιε), Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Εστιγκαρίμπια (64′ Πέπε), Τζιακερίνι, Κουαλιαρέλα (61′ Μαρκίζιο), Μάτρι

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπάστα, Πασκουάλε, Φερονέτι, Ντανίλο, Ντομίτσι (73′ Μπατόκιο), Ίσλα (86′ Περέιρα), Αρμέρο, Φερνάντες, Αμπντί (46′ Φλόρο Φλόρες), Ντι Νατάλε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.