Στην τελική ευθεία το θέμα Σόουζα

Ένα από τα πολλά θέματα που απασχολούν τον Θόδωρο Καρυπίδη το τελευταίο διάστημα, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Ούγκο Σόουζα.

Ένα από τα πολλά θέματα που απασχολούν τον Θόδωρο Καρυπίδη το τελευταίο διάστημα, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Ούγκο Σόουζα.
 
Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις θετικές του εμφανίσεις το διάστημα που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, έχει στα χέρια του προτάσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.  
Ο ίδιος έχει δηλώσει ό,τι θα δώσει προτεραιότητα στους «κιτρινόμαυρους» αρκεί να είναι ικανοποιητική η πρόταση που θα του γίνει από την διοίκηση.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο παίκτης επιδιώκει διπλασιασμό των απολαβών του (από τις 85.000 ζητάει ετήσιο συμβόλαιο ύψους 180.000 ευρώ), ενώ η πρόταση του Άρη δεν ξεπερνάει τις 120.000 που μαζί με τα μπόνους ενδεχομένως να φτάσει τις 140.000 ευρώ.
Σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση από πλευράς Άρη θα παίξει η ετυμηγορία του Πάκο Ερέρα και η εισήγηση του για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο 65χρονος Ισπανός που εκτός σοβαρού απροόπτου θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη παρακολούθησε αρκετούς αγώνες των «κιτρινόμαυρων» και έχει κατασταλάξει σε ποιους παίκτες από το σημερινό ρόστερ θα στηριχτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα του Σόουζα αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο στις αρχές Ιουνίου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.