Ανανεώνει ο Ουζουνίδης, προχωράει το προπονητικό

Ολοένα και πιο κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Μαρίνο Ουζουνίδη βρίσκονται οι άνθρωποι του Πανιωνίου.

Ολοένα και πιο κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Μαρίνο Ουζουνίδη βρίσκονται οι άνθρωποι του Πανιωνίου. Το μεσημέρι της Πέμπτης ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Ουζουνίδη, καταθέτοντας την πρόταση της ανανέωσης του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται και την Παρασκευή να υπάρξει απάντηση αν και το πιθανότερο είναι να απαντήσει μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά. Από Δευτέρα δηλαδή τα σπουδαία, αν και ο Ουζουνίδης με δηλώσεις που έκανε στο Novasports, ουσιαστικά προανήγγειλε τα ευχάριστα για τους φίλους του Πανιωνίου γεγονότα. 

Στα υπόλοιπα θέματα, στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε την Πέμπτη τηλεοπτικό συνεργείο από το Ιράν, πραγματοποιώντας συνέντευξη του διεθνούς Ιρανού επιθετικού του Πανιωνίου, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ απέσπασε και πλάνα από την προπόνηση της ομάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ανσαριφάνρτ και ο Κόρμπος είναι τιμωρημένοι για τον αγώνα με τον Πλατανιά. 

Παράλληλα, Νίκος Ζαμάνης  και Χρήστος Δάρας εντείνουν τις προσπάθειές τους για ανεύρεση χώρου όπου θα στεγάσει το νέο προπονητικό κέντρο των «κυανέρυθρων». Σύμφωνα με πληροφορίες ο χώρος αυτός έχει βρεθεί στο Κορωπί, κοντά στο χώρο όπου βρίσκεται το πρώην «ΑΠΗΛΙΟΝ». Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και εκεί εξελίξεις. Άλλωστε το μεγάλο όνειρο των Ζαμάνη-Δάρα είναι να αποκτήσει ξανά ο Πανιώνιος το δικό του προπονητικό κέντρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.