Νταλγκλίς: «Φεύγει όποιος δε μπορεί»

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την εικόνα της Λίβερπουλ στο ματς με την Μπόλτον, εμφανίστηκε ο Κένι Νταλγκλίς.

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την εικόνα της Λίβερπουλ στο ματς με την Μπόλτον, εμφανίστηκε ο Κένι Νταλγκλίς. Ο Σκωτσέζος τεχνικός υπογράμμισε μετά την ήττα 3-1 της ομάδας του, πως όποιος ποδοσφαιριστής δε μπορεί, τότε θα πρέπει να φύγει από το «Άνφιλντ».

Αρχικά, ο Νταλγκλίς τόνισε: «Είναι απογοητευτικό αποτέλεσμα, αλλά ακόμη πιο θλιβερό είναι το γεγονός πως δείξαμε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Δεν το αντιμετωπίσαμε όπως θα έπρεπε και η δουλειά που είχαμε κάνει ήταν λάθος. Όσο καλή ήταν η Μπόλτον, άλλο τόσο κακοί ήμασταν εμείς. Αν θέλουν οι ποδοσφαιριστές να ονειρεύονται για μακρόχρονη θητεία σε αυτό τον σύλλογο, τότε θα πρέπει να βελτιωθούν γιατί αν συνεχίσουν να εμφανίζουν αυτό το πρόσωπο, δεν θα έχουν και πολύ χρόνο παραμονής εδώ»!

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Τα θεμέλια της Λίβερπουλ είναι ο σεβασμός στον αντίπαλο και η φιλοσοφία πως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό μέχρι το επόμενο. Όχι μόνο αυτά που είναι προς το τέλος του πρωταθλήματος! Το παιχνίδι με τη Μπόλτον είναι ένα μεγάλο μάθημα. Αν οι παίκτες μου πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα χωρίς να παίξουν και να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί, τότε πήραν ένα πολύ μεγάλο μάθημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.