Σ. Ψάρρας: “Δεν αντέχω άλλο την κοροϊδία, φεύγω…”

Τέλος εποχής για τον Σάκη Ψάρρα στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος πασαδόρος αποφάσισε να αποχωρήσει απο την ομάδα κάτι που ανακοίνωσε σε όλη την ομάδα στα αποδυτήρια λίγα λεπτά μετά την ήττα του "τριφυλλιού" απο τον Παμβοχαϊκό. Τί δήλωσε στο Novasports.gr

Τέλος εποχής για τον Σάκη Ψάρρα στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος πασαδόρος αποφάσισε να αποχωρήσει απο την ομάδα κάτι που ανακοίνωσε σε όλη την ομάδα στα αποδυτήρια λίγα λεπτά μετά την ήττα του “τριφυλλιού” απο τον Παμβοχαϊκό.

Πριν την ανακοίνωση της απόφασης του Ψάρρα υπήρξε διάλογος με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καζάζη ο οποίος ζήτησε απο όποιον δεν περνούσε καλά στην ομάδα να το πει. “Παιδιά όποιος δεν μπορεί και δεν αντέχει να το πει” ήταν η ατάκα του Καζάζη με τον Ψάρρα να παίρνει το λόγο. “Εγώ δεν μπορώ άλλο και σας το είχα πει και πριν απο ένα μήνα αλλά τελικά έμεινα. Δεν μπορώ άλλο και σας λέω και πάλι θέλω να φύγω” είπε ο 39χρονος πασέρ του “τριφυλλιού” με τον Καζάζη και τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού να “παγώνουν”.

Ο κόουτς πάντως προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση αλλά ο Ψάρρας ήταν ανένδοτος και επανέλαβε τα λόγια του και μπροστά στον υπεύθυνο του τμήματος Χρόνη Ακριτίδη όταν ο τελευταίος μπήκε στα αποδυτήρια. “Εντάξει αύριο θα λύσουμε τη συνεργασία” είπε ο τελευταίος στον Ψάρρα ο οποίος από την Κυριακή κιόλας αναζητά εκτός Ελλάδας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι λόγοι της αποχώρησης του Ψάρρα απο τον Παναθηναϊκό έχουν να κάνουν καθαρά με το οικονομικό. Απο την αρχή της χρονιάς έχει πάρει το 1/10 των χρημάτων που του οφείλει συνολικά ο Παναθηναϊκός και εδώ και έναν μήνα ακούει συνεχώς υποσχέσεις.

“Δεν αντέχω άλλο την κοροϊδία, δεν μου αξίζει τέτοια συμπεριφορά και για αυτό αποχωρώ” ήταν το λακωνικό σχόλιο του Ψάρρα στο www.novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.