Χατσερίντι: «Έρχομαι να πάρω το πρωτάθλημα»

Ο Γιεβχέν Χατσερίντι ξεκαθάρισε πως πρώτος του στόχος του για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γιεβχέν Χατσερίντι ξεκαθάρισε πως πρώτος του στόχος του για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ομογενής κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα τη νέα αγωνιστική περίοδο, είχε συζήτηση τις προηγούμενες ημέρες με τον Εβγκέν Μπούντνικ της Λαμίας, στον οποίο αποκάλυψε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο Χατσερίντι φέρεται να τόνισε στον Μπούντνικ: «Φίλε, πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Έγινε ό,τι ήθελα. Έρχομαι Ελλάδα για να πάρω πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, θα παίξω ξανά ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο μετά τα προβλήματα που είχα τελευταία και νιώθω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, ότι έγινε το καλύτερο για εμένα και την καριέρα μου. Μου έλειψε το ποδόσφαιρο και θέλω να πάω πάλι στην κορυφή».

Από την πλευρά του, ο Μπούντνικ τόνισε στην εφημερίδα «Live Sport» για τον συμπατριώτη του: «Είναι ολοκληρωμένος κεντρικός αμυντικός, που θα διακριθεί με τον ΠΑΟΚ και θα είναι από τους καλύτερους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παίζει άνετα και με τα δύο πόδια, καλύτερα βέβαια με το δεξί. Είναι γρήγορος, παρά το ύψος του, κάνει αποφασιστικά τάκλιν, συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, είναι άριστος επαγγελματίας. Έστω και αν είναι υποκειμενική η άποψή μου, επειδή είναι φίλος μου, είναι αλήθεια ότι είναι και πολύ καλό παιδί και αξίζει τα καλύτερα σε τοπ επίπεδο. Μόνο ένα… κακό έχει. Όσες φορές τον αντιμετώπισα στο ουκρανικό πρωτάθλημα, από το 2011 έως το 2016, ποτέ δεν κατάφερα να του βάλω γκολ. Αλλά και πώς να νικήσεις τον Χατσερίντι και να του βάλεις γκολ. Θα το δείτε και εσείς και θα καταλάβετε…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.