Λήγουν προθεσμίες…

Λήγει σήμερα (16/1) η προθεσμία που είχε δοθεί στον επενδυτή που εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος και όλα στην ΑΕΚ εξακολουθούν να είναι στον αέρα.

Λήγει σήμερα (16/1) η προθεσμία που είχε δοθεί στον επενδυτή που εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος και όλα στην ΑΕΚ εξακολουθούν να είναι στον αέρα παρά το γεγονός ότι από τη διοίκηση διαρρέεται πως οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους από τον αραβικό κόσμο συνεχίζονται…

Οι παίκτες έχουν χάσει την υπομονή τους και η ομάδα είναι καζάνι που βράζει…Τα χρήματα από την UEFA δεν αντιστοιχούν παρά μόνο σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές και αν δεν ήταν μπροστά ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο ίσως να είχαν ξεκινήσει κινητοποιήσεις.

Η διοίκηση ποντάρει πολλά στην υπόθεση Ψωμιάδη. Σήμερα έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της. Η ΠΑΕ έχει κερδίσει με ασφαλιστικά μέτρα το «πάγωμα» των λογαριασμών της οικογένειας του πρώην ιδιοκτήτη κι ελπίζει να εισπράξει σε πρώτη φάση μέρος από τα συνολικά 80 εκατ. ευρώ που διεκδικεί.

Στο μεταξύ δεν ήχησε καλά στα αυτιά των παικτών αυτο που είπε ο Νικος Κωστένογλου πως «. δεν θέλω να βρίσκουμε δικαιολογίες όταν δεν κερδίζουμε και να αναφερόμαστε στο οικονομικό πρόβλημα».

Σήμερα εκπνέει και η προθεσμια που έχει δώσει η ΠΑΕ στον Γκέντσογλου να φέρει πρόταση. Ο νεαρός μεσοαμυντικός φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα της Ιταλίαςκαι προτίθεται να χαρίσει ένα μέρος των 280.000 ευρώ που του οφείλονται προκειμένου να αποδεσμευτεί την τρέχουσα περίοδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.