Προβληματισμός …

Τα συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια - και - της χτεσινής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, προκαλώντας φραστική αντιπαράθεση μέσω συνθημάτων, αποδοκιμασιών κ.α. ανάμεσα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, προκάλεσαν τον πλέον έντονο προβληματισμό του Θόδωρου Ζαγοράκη

Τα συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια – και – της χτεσινής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, προκαλώντας φραστική αντιπαράθεση μέσω συνθημάτων, αποδοκιμασιών κ.α. ανάμεσα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, προκάλεσαν τον πλέον έντονο προβληματισμό του Θόδωρου Ζαγοράκη με πρώτη αντίδραση την προσωρινή αποχώρησή του από τη θέση όπου παρακολουθεί τους αγώνες στην Τούμπα και δεύτερη τη συνάντηση που είχε στο σπίτι του με τον Ζήση Βρύζα και τον Γιώργο Σαχπατζίδη μέχρι αργά το βράδυ.

Είναι αλήθεια πως ήταν πολύ φορτισμένος κι αντίστοιχα προβληματισμένος με την αντιμετώπιση που εισπράττει τον τελευταίο καιρό απ’ όλους όσοι τον αμφισβητούν για τους χειρισμούς του στη μέχρι τώρα θητεία του στον προεδρικό θώκο του «Δικεφάλου». Πολλά ειπώθηκαν, πολλές σκέψεις κατατέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων τελικά όμως επικράτησε η λογική του πρόωρου της όλης κατάστασης και συνυπολογίζοντας και τον ύψιστης σημασίας αγώνα της προσεχούς Τετάρτης, να μην παρθεί κάποια απόφαση εν θερμώ. Καμία αντίδραση προς το παρόν, ψυχραιμία και συγκέντρωση στο πλάνο που έχει αποφασίσει η διοίκηση να εφαρμόσει μέχρι … νεωτέρας.

Σ’ ότι έχει να κάνει με τις εκκρεμότητες στο αγωνιστικό μέρος, υπάρχει η περίπτωση του Φρεντερίκ Νιμανί που δοκιμάζεται, αφήνει καλές εντυπώσεις, εντούτοις είναι έκδηλος ο σκεπτικισμός που φέρουν για λόγους που μόνον οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν. Η σχετική απόφαση αναμένεται εντός του επόμενου διημέρου. Επίσης, υπάρχει διάθεση γι’ αποδέσμευση ενός ή δυο ακόμη ποδοσφαιριστών, που αυτή τη στιγμή δεν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, ενώ η ομάδα κινείται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό στη θέση που άφησε η μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια.   
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.