Επιστροφή με χαμόγελα

Το πόδι της στην Ελλάδα αναμένεται να πατήσει το βράδυ της Πέμπτης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο χάντμπολ.

Στην Ελλάδα επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης η Εθνική χάντμπολ. Το σύνολο του Γιώργου Κρανάκη με μία νίκη κόντρα στην Κύπρο και μια ήττα αλλά με… θετικό σκορ (31-29) από τη Βοσνία, κράτησε βάσιμες τις ελπίδες της για την πρόκριση στα μπαράζ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013. Ετσι η πρόκριση στη ρεβάνς που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στη Μίκρα είναι ανοικτή.

Στο δυναμικό της ομάδας επικρατεί ικανοποίηση και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις των δυο αθλητών της Εθνικής, Νίκο Ριγανά και Θόδωρο Ευαγγελίδη, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ. «Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, να είμαστε κοντά στο σκορ, ώστε στο δεύτερο παιχνίδι να έχουμε περισσότερες ελπίδες. Πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου και το ίδιο πάθος θα περάσουμε. Όπως και στο πρώτο ματς έτσι και στο δεύτερο παιχνίδι δεν πρέπει να τους αφήσουμε να παίξουν γρήγορα, κάτι που είναι το ατού τους», τόνισε ο Ριγανάς.

Από την πλευρά του ο Ευαγγελίδης σχολίασε: «Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια μπροστά σε ένα φανατικό κοινό. Φέραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πήγαμε ίσως και καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε. Τώρα θα δούμε το βίντεο για να επισημάνουμε τα λάθη μας, ώστε να προετοιμαστούμε για την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να ελαττώσουμε τα λάθη. Καλούμε όλο τον κόσμο να γεμίσει την Μίκρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.