Εισιτήρια μόνο στους… Δραμινούς

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας, τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό θα διατεθούν μόνο στους δικούς της οπαδούς.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας, τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό θα διατεθούν μόνο στους δικούς της οπαδούς. Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, δεν επέτρεψε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών των “ερυθρολεύκων”, ενώ δεν θα υπάρξει και θύρα για μεμονωμένους οπαδούς.

Από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχουν πληροφορίες, πως τόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να δουν το παιχνίδι, μιας και απαγορεύτηκε η δική τους μετακίνηση στην Ξάνθη, ενώ και οι οπαδοί του Ηρακλή ίσως να προσπαθήσουν να βρεθούν στο Καυτανζόγλειο, όπου και θα γίνει το παιχνίδι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας αναφέρει:

«Από την Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» ανακοινώνεται ότι τα εισιτήρια τα οποία έχουν εκδοθεί για τον αγώνα της Κυριακής 08/01/12 και ώρα 19.30, μεταξύ της Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ»-Π.Α.Ε. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» θα διατεθούν για να καλύψουν αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες των φίλων της ομάδας μας και των φίλων του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν αυτό το εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι της Super League μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων.

Μετά από απαγόρευση της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αφενός δεν θα δοθούν εισιτήρια στην Π.Α.Ε. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» αφετέρου δεν προβλέπεται χώρος φιλοξενίας για τους τυχόν μεμονωμένους φιλάθλους του, στους οποίους θα απαγορευτεί η προσέγγιση προς το στάδιο.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Κυριακή 08/01/12 από τις 1 το μεσημέρι έως την λήξη του ημιχρόνου δηλαδή μέχρι τις 8.30 μ.μ. από τα εκδοτήρια επί της οδού Αγ. Δημητρίου.

Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι εισιτήρια του αγώνα διατίθενται στην Δράμα, από τα γραφεία της ομάδας και πρακτορεία ΠΡΟΠΟ της Δράμας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.