Ο Κωνσταντόπουλος στο Novasports (vid)

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA, αναφορικά με τον αγώνα της Ένωσης με τη Δόξα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA, αναφορικά με τον αγώνα της Ένωσης με τη Δόξα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ:


-Επιτέλους έφτασε η ώρα για το ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκ. 
«Είναι ένα ακόμη παιχνίδι. Το ότι είναι ντεμπούτο δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι ακόμη ένα παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είναι ένα από τα παιχνίδια που αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε πρόβλημα».


-Αποκτήθηκες για βασικός, τραυματίστηκες και στάθηκες άτυχος. Αισθάνεσαι έτοιμος ψυχολογικά;
«Ναι. Από τη στιγμή που θέτεις τον εαυτό σου στη διάθεση του προπονητή και σε υπολογίζει για τα παιχνίδια πρέπει να είσαι έτοιμος. Πιστεύω πως στα παιχνίδια που έπαιξα μετά τον τραυματισμό μου έδειξα ότι είμαι έτοιμος, αισθανόμουν καλά και από εκεί και πέρα είμαι στις επιλογές του προπονητή».


-Πως βιώνεις την οικονομική κατάσταση που υπάρχει σε όλη τη χώρα αλλά και στην ΑΕΚ; Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας;
«Είναι δύσκολη όχι μόνο για εμάς αλλά για όλο τον κόσμο αυτή η περίοδος. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα. Από εκεί και πέρα  θεωρώ πως είμαστε οι μόνοι που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε το μέλλον. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για αυτό. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να ελπίζουμε ότι κάτι καλό θα γίνει».


-Είσαι ευχαριστημένος από την πορεία της ΑΕΚ αν εξαιρέσουμε την ήττα με τον Ατρόμητο. Είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας η διεκδίκηση του πρωταθλήματος;
«Είναι μία κατάσταση που δεν μπορούμε να θέτουμε μακροχρόνιους στόχους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όπως είπα είναι να κατεβαίνουμε στα παιχνίδια και να δίνουμε το 100%. Πιστεύω πως έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα και μπορούμε να χτυπήσουμε κάθε παιχνίδι. Αν καταφέρουμε και πάρουμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά του στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό και ποιος ξέρει….».


-Είπες ότι έχετε καλούς παίκτες και κυρίως καλούς νέους παίκτες τους οποίους ο προπονητής στηρίζει. Τι έχεις να πεις για αυτούς τους παίκτες;
«Είναι πολύ καλό για κάθε ομάδα να υπάρχουν νέοι παίκτες που δείχνουν ότι μπορεί να είναι το μέλλον της ομάδας και μάλιστα να τους στηρίζει ο προπονητής. Είναι ότι το καλύτερο για κάθε ομάδα και πιστεύω αυτό που συμβαίνει τώρα στην ομάδα μας θα συνεχίσει».


-Τι θα ήθελες να σου φέρει το 2012 σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο;
«Πάνω από όλα υγεία και όλα τα άλλα έρχονται. Προσωπικά η οικογένεια μου να είναι καλά και επαγγελματικά όπως είπα μόνο υγεία. Γιατί όταν έχουμε υγεία όλα τα άλλα έρχονται».




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.