Πήρε και Φατιόν!

Απτόητη συνεχίζει τις μεταγραφικές της κινήσεις η Παναχαϊκή, η οποία μετά τους Κιμπικούλα και Ουατάρα, προχώρησε στην απόκτηση και του Άντονι Φατιόν.

Απτόητη συνεχίζει τις μεταγραφικές της κινήσεις η Παναχαϊκή, η οποία μετά τους Κιμπικούλα και Ουατάρα, προχώρησε στην απόκτηση και του Άντονι Φατιόν. Ο 20χρονος αμυντικός μέσος του Εθνικού Αστέρα συμφώνησε σε όλα με τους Αχαιούς και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για πέντε χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Antoni Fatjon από την ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας Καισαριανής. Είναι γεννημένος το 1991 στην Αθήνα από γονείς Αλβανικής καταγωγής και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Έχει ύψος 1,86 και είναι βασικό στέλεχος παρά το νεαρό της ηλικίας του τα δυο τελευταία χρόνια στον Εθνικό Αστέρα.

Ήδη είναι στις προεπιλογές της Εθνικής Αλβανίας και αγωνίζεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα ως κοινοτικός. Ο ποδοσφαιριστής λόγω του νεαρού της ηλικίας του υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη ΠΑΕ Παναχαϊκή όπως και όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αποκτά η ΠΑΕ Παναχαϊκή και θα είναι αύριο στην αποστολή για το φιλικό παιχνίδι με τη Ζάκυνθο.

Η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας σε περίπτωση μεταγραφής του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ Παναχαϊκή σε άλλη ΠΑΕ στην Ελλάδα ή το εξωτερικό δικαιούται το 30% των χρημάτων της μεταγραφής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.