Ιτούδης: « Σημαντικός παράγοντας το πρόγραμμα»

Το πρόγραμμα των αγώνων της φάσης του ΤΟΠ «16» είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Το πρόγραμμα των αγώνων της φάσης του TOP «16» είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Novasports, στην κλήρωση των «πρασίνων», ενώ σχολίασε και τους τρεις αντιπάλους.

«Καταρχήν δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη ομάδα στους 16. Το σημαντικό για εμάς είναι το πρόγραμμα και με το ποιον παίζουμε κάθε αγωνιστική όπως επίσης και το πώς διασταυρώνονται όλα αυτά σε σχέση με το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και τα ταξίδια για την Ευρωλίγκα. Η κλήρωση αυτή μας αντικατοπτρίζει την εικόνα της κανονικής περιόδου. Η φάση των 16 είναι κάτι το διαφορετικό και από τη νέα περίοδο θα έχουμε αλλαγές. Στα ματς αυτά μετράνε τα πάντα, το κάθε λάθος το κάθε ριμπάουντ ο κάθε πόντος κτλ.

Η Φενέρ είχε ένα κακό ξεκίνημα αλλά ήταν άτυχη γιατί είχε πολλούς τραυματισμούς, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι παίκτες που έφυγαν για το ΝΒΑ. Η Ούνιξ από την άλλη κέρδισε με το σπαθί της την Τρίτη θέση, μια ομάδα με πολύ εμπειρία. Τέλος η Μιλάνο πήρε την πρόκριση μέσα στην Παρτιζάν με ένα ουσιαστικά διπλό τελικό, ένα ματς το οποίο ήταν πολύ δύσκολο για πολλούς λόγους. Τρεις αντίπαλοι που θα μελετήσουμε τις αδυναμίες τους και θα προσπαθήσουμε.»

Τέλος ο Ιτούδης αναφέρθηκε και στους Αντώνη Φώτση και Ντρου Νίκολας που θα βρεθούν στο δρόμο του Παναθηναϊκού: Όντως η προσφορά τους στην ομάδα ήταν τεράστια όπως βέβαια και το αντίθετο τόσο από τους παίκτες όσο και από την ίδια την ομάδα. Θεωρώ πως το κίνητρο για όλους μας θα είναι υψηλό και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.