Πάει Ντουμπάι ο Αδαμίδης (vid)

Στο αεροπλάνο που θα τον πάει στο Ντουμπάι για να συζητήσει με δύο υποψηφίους επενδυτές, θα ανέβει ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αποκάλυψε στη Γ.Σ. πως αυτό το ταξίδι δεν έχει σχέση με την υπόθεση του Βλάχου, αλλά με δύο άλλες προτάσεις από την Αραβία.

Στο αεροπλάνο που θα τον πάει στο Ντουμπάι για να συζητήσει με δύο υποψηφίους επενδυτές, θα ανέβει ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αποκάλυψε στη Γενική Συνέλευση πως αυτό το ταξίδι δεν έχει σχέση με την υπόθεση του Βλάχου, αλλά με δύο άλλες προτάσεις από την Αραβία που έφτασαν στην ΠΑΕ.


Οι μέτοχοι ζήτησαν από τον Αδαμίδη να αποκαλύψει το όνομα ή την εθνικότητα του εντολέα του δικηγόρου Γιάννη Βλάχου, ωστόσο το αίτημα του απορρίφθηκε, καθώς υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Εκτός από τις δύο νέες προτάσεις από την Αραβία που αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, αναμένεται να έχουμε ακόμα μία. Ο Νίκος Στράτος ενημέρωσε πως τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο, θα υπάρξει πρόταση από Ελληνα επενδυτή. Ουσιαστικά πρόκειται για μία κίνηση παλαιών παραγόντων.


Η άλλη είδηση από τη Γ.Σ. ήταν πως η τιμή της μετοχής από το 1,40 έπεσε στο 1,20 έτσι ώστε να στρογγυλοποιηθεί στα 10 εκ. ευρώ το ποσό που θα χρειαστεί κάποιος να βάλει στην ομάδα για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο τον μετοχών.


Επίσης μπήκε και ασφαλιστική δικλίδα, στην οποία αναφέρεται πως κανένας εκπρόσωπος του Ψωμιάδη δεν μπορεί να βάλει το παραπάνω ποσό για να αγοράσει το 50% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Γι αυτό το λόγο άλλωστε βρισκόταν και στη Γενική Συνέλευση ο δικηγόρος που τρέχει τη συγκεκριμένη υπόθεση, Χάρης Οικονομόπουλος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.