Στη Ρουμανία μετά τα Χριστούγεννα Κρεάνγκα και Γκιώνης

Μία από τις συνηθισμένες, σε εορταστικές περιόδους, προσκλήσεις για συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά έλαβαν και αποδέχτηκαν ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Μία από τις συνηθισμένες, σε εορταστικές περιόδους, προσκλήσεις για συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά έλαβαν και αποδέχτηκαν ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και ο Παναγιώτης Γκιώνης. Οι δύο τοπ αθλητές του ελληνικού πινγκ πονγκ θα βρεθούν μετά τα Χριστούγεννα στη Ρουμανία και θα μετάσχουν σε επαμειβόμενο event, που θα οργανώσουν ιδιώτες στην Κοστάντζα στις 27 και 28 Δεκεμβρίου.


Την πρόσκληση στους δύο πρωταθλητές απηύθυνε ο Ρουμάνος διεθνής Αντρέι Φιλιμόν, ο οποίος να σημειωθεί ότι είχε περάσει ένα φεγγάρι από την Ελλάδα, στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και είχε κάνει δελτίο στον Α.Ο. Καρέα. Ο Φιλιμόν είναι από τους υπεύθυνους του τουρνουά και καθώς η αθλητική εκδήλωση θα έχει περισσότερο χαρακτήρα επίδειξης θεώρησε ιδανικό να δώσουν το «παρών» οι  δύο Έλληνες αθλητές, που εκτός των άλλων έχουν πολύ θεαματικό παιχνίδι. Εκτός από τους Κρεάνγκα και Γκιώνη προσκλήθηκαν στη διοργάνωση δύο ακόμα ξένοι αθλητές και τις συμμετοχές θα συμπληρώσουν Ρουμάνοι επίλεκτοι. Την 4άδα των ξένων πρόκειται να συμπληρώσουν οι διεθνείς Σέρβοι Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς και Μάρκο Γέφτοβιτς, μάλιστα ο πρώτος κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του περασμένου Οκτωβρίου (στο απλό και το διπλό ανδρών), ενώ έχει αναδειχτεί τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης στο διπλό μικτό.


Η εθνική μας ομάδα των ανδρών προπονήθηκε σήμερα το πρωί στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, πήρε τριήμερο ρεπό για τις ημέρες των Χριστουγέννων και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη. Ο Κρεάνγκα και ο Γκιώνης θ’ αναχωρήσουν από την Αθήνα τη Δευτέρα 26 του μήνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.