Αδαμάκης: «Είχαμε γιορτινή ατμόσφαιρα»

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τα όσα έγιναν στον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Αδαμάκης.

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τα όσα έγιναν στον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Αδαμάκης. Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα επανέλαβε πως έχει καταγγελίες πως στις εξέδρες μπήκαν οπαδοί του Ολυμπιακού και πως αυτοί ευθύνονται για το περιστατικό με τον βοηθό διαιτητή. Ο Αδαμάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το κλίμα της αναμέτρησης: «Όχι, δεν υπήρχε τίποτα απολύτως. Μάλιστα, είχα κάνει και μία βράβευση στους παλαίμαχους Μπάμπη Μαστρογιάννη και Βασίλη Έξαρχο και ήταν γιορτινή ατμόσφαιρα μπορώ να πω. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ήταν όλα καλά. Ξεκινώντας το παιχνίδι με ενημερώνουν ότι μπήκε το αυτοκίνητο του Ζαγοράκη μέσα και μαζί μπήκαν και 40-50 άτομα που φώναζαν συνθήματα διάφορα και οι σεκιούριτι είπαν πως τους απειλούσαν και φώναζαν «ανοίξτε μας είμαστε Θύρα 7», αλλά εγώ δεν θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο γιατί η Θύρα 7 είναι κάτι ιερό. Δεν ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ήταν άσχετοι. Άνοιξε η πύλη και έκαναν μπούκα και αυτοί. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν ούτε του Εθνικού Αστέρα. Ήταν σκευωρία σχεδιασμένη. Μέχρι να κινητοποιηθεί η αστυνομία και να πάνε τα ΜΑΤ επάνω, είχε γίνει το μοιραίο, μέσα σε δέκα λεπτά».

Για την στάση του διαιτητή Βοσκάκη: «Μπήκαμε στο γραφείο και ο γιατρός του αγώνα έβαλε αλοιφή στην πλάτη του επόπτη και όταν τον ρώτησε πως είναι του απάντησε λίγο καλύτερα. Μετά τον εξέτασε και είχε όντως μία μελανιά πίσω στην ωμοπλάτη. Πιστεύω όμως, πως ήταν λίγο παρατραβηγμένο να διακοπεί το παιχνίδι, αυτή είναι η ταπεινή γνώμη μου. Στιγματίζεται μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Η πολιτεία πρέπει να ανταποκριθεί πάνω στο κομμάτι αυτό, τη βία στα γήπεδα. Δεν μπορεί μία ομάδα να στιγματίζεται με ανεγκέφαλους και όχι οπαδούς της ομάδας».

Για την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας του: «Σήμερα έχω ραντεβού με τους νομικούς συμβούλους. Είναι δεδομένο πως θα πούμε για προβοκάτσια. Εγώ πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε στο τέλος. Υπάρχουν και μαρτυρίες. Οι σεκιούριτι που ήταν κάτω θα καταθέσουν. Ό,τι έγινε-έγινε σε άσχετο χρονικό διάστημα, η μπάλα ήταν στην άλλη άκρη του γηπέδου, δεν έχει γίνει τίποτα για να εκνευριστούν, να έχει σφυρίξει δηλαδή κάτι ανάποδο. Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι. Και ξαφνικά βλέπουμε τον λάινσμαν να πέφτει και δίπλα του την καρέκλα. Και λέμε τι έγινε; Και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν κόσμιοι. Δεν είχε γίνει το παραμικρό».

Για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Δεν αντέχεται. Το πως αντέχουμε και πόσο ακόμα θα αντέξουμε, είναι άλλη ιστορία. Δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πολιτεία. Όλες οι ομάδες είμαστε στην αναμονή. Όλο μας λένε από βδομάδα και βδομάδα. Διαλύονται ομάδες. Και δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει και για μένα. Και πιστεύω έχω φτιάξει ένα καλό σύνολο, μια πολύ αξιόλογη ομάδα και λυπάμαι. Είμαστε μια γροθιά στην ομάδα. Και δυστυχώς ο προπονητής μας Πέτρος Δημητρίου έχει σοβαρό θέμα υγείας. Μπήκε σήμερα στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη επέμβαση και να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.