Πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ στον Τόμπκινς, «σφήνα» η Εφές

Ρεάλ Μαδρίτης και Τρέι Τόμπκινς κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με στόχο την ανανέωση της συνεργασίας τους, την ώρα που η Αναντολού Εφές θέλει να «κλέψει» τον Αμερικανό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα Ισπανίας, ωστόσο χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και ήδη έχει βάλει μπρος τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με τις ανανεώσεις συμβολαίων που εκπνέουν να αποτελούν προτεραιότητα. 

Μία περίπτωση είναι ο Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος αποτέλεσε παίκτη-κλειδί για τη «βασίλισσα» την περσινή σεζόν και επιθυμία της είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ ολοκληρώθηκε και ήδη οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν καθίσει στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sportando» οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν καταθέσει την πρώτη τους πρόταση στον Τόμπκινς, ωστόσο δεν… παίζουν μόνοι τους. Για την περίπτωση του 28χρονου Αμερικανού κινείται και η Αναντολού Εφές, η οποία μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, του έχει καταθέσει καλύτερη οικονομικά πρόταση από εκείνη της Ρεάλ. 

Ο Τόμπκινς μετακόμισε στη Μαδρίτη το 2015, έπειτα από μία εξαιρετική χρονιά με τη Νίζνι και την περσινή σεζόν στην Ευρωλίγκα μέτρησε 9.5 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ σε 28 συμμετοχές.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.