EA: Το “δίκαιο” είναι πρωταρχικό όσον αφορά τα Loot Boxes

Value for Money.Η EA δήλωσε ότι θέλει την οικονομία να είναι "δίκαιη" στα παιχνίδια της, γι 'αυτό...

Value for Money.

Η EA δήλωσε ότι θέλει την οικονομία να είναι “δίκαιη” στα παιχνίδια της, γι ‘αυτό και τα loot boxes έχουν καταργηθεί.

Μιλώντας στο GamesIndustry.biz, ο επικεφαλής σχεδιαστής της EA, Patrick Söderlund, εξήγησε γιατί εκεί η εταιρεία άλλαξε τη σκέψη της, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα τα δούμε στο Anthem ή το Battlefield V.

“Εμείς πήραμε το μάθημά μας με αυτό που συνέβη πέρυσι”, δήλωσε ο Söderlund. “Έχουμε δημιουργήσει ένα πλαίσιο για το πώς πιστεύουμε ότι μια μεγάλη υπηρεσία θα πρέπει να λειτουργήσει και είναι κάτι που εφαρμόζουμε σε όλη την εταιρεία, σε όλα τα προϊόντα. Θα πρέπει να το εξετάσετε από την προοπτική του τι είναι δίκαιο. Το “δίκαιο” είναι νούμερο ένα, όταν αγοράζετε ένα προϊόν από εμάς, θα πρέπει να έχετε πλήρη αξία για τα χρήματα που ξοδεύετε”.

Το περιστατικό πέρυσι, στο οποίο αναφέρεται ο Söderlund, είναι η διαμάχη γύρω από τα loot boxes στο Star Wars Battlefront 2. Αν και η EA τα αφαίρεσε μετά την αντίδραση των fans, και επέμεινε ότι δεν αποτελούν μορφή τυχερών παιχνιδιών, αυτά αντικαταστάθηκαν με microtransactions.

“Θα πρέπει να υπάρχει μια δίκαιη οικονομία παιχνιδιού στο παιχνίδι έτσι ώστε να μην μπορείτε να πληρώσετε για να κερδίσετε”, δήλωσε ο Söderlund. “Δεν θέλουμε να είστε σε θέση να πληρώσετε για να είστε καλύτεροι από τους άλλους. Αυτό είναι σημαντικό για μας. Αλλά εξετάζουμε επίσης τις τάσεις στην αγορά και βλέπουμε τους ανθρώπους να είναι εντάξει με την πληρωμή για άλλα πράγματα στο παιχνίδι”.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.