Κεχαγιάς: «Ακόμα μαθαίνουμε»

Αισιόδοξος πως η εθνική γυναικών θα παρουσιαστεί καλύτερη στο μέλλον εμφανίστηκε ο Σάκης Κεχαγιάς, μετά την αναμέτρηση με την Ολλανδία.

Αισιόδοξος πως η εθνική γυναικών θα παρουσιαστεί καλύτερη στο μέλλον εμφανίστηκε ο Σάκης Κεχαγιάς, μετά την αναμέτρηση με την Ολλανδία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε πως οι διεθνείς έκαναν τα πάντα για την πρόκριση και πως είχαν δουλέψει σκληρά, ώστε να δώσουν το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Χαρακτηριστικά, ο Κεχαγίας τόνισε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να έλθουμε στο Προολυμπιακό και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δουλέψαμε ώρες ατελείωτες και είχαμε πίστη γι αυτό. Ήταν άλλωστε ο στόχος μας και ήμασταν έτοιμοι στην κατάλληλη στιγμή. Υπάρχουν όμως στιγμές στον αθλητισμό που καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι συνέβη και με εμάς στον αγώνα με τη Ρωσία. Όταν περάσει λίγο ο καιρός θα μπορέσουμε και πιο καθαρά να δούμε τι μας έφταιξε και έγιναν έτσι τα πράγματα. Βρισκόμαστε πια στην αρχή της επόμενης ημέρας και μαθαίνουμε από ότι γίνεται και συμβαίνει. Το ζητούμενο πάντα είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Κι αυτή η ομάδα το μπορεί και πρέπει να προχωρήσει».

Από την πλευρά της, η Αγγελική Γερολυμάτου, η βοηθός του Κεχαγιά τόνισε: «Είναι κρίμα, πολύ κρίμα να είσαι τόσο καλός εκεί που πρέπει και να μην πετυχαίνεις την πρόκριση που όλοι θέλαμε και μπορούσαμε, με βάση την εικόνα και τις εμφανίσεις μας στο Προολυμπιακό. Από την αρχή να ξεκινούσαμε, δεν θα αλλάζαμε κάτι στο σχεδιασμό μας».

Τέλος, η Ελευθερία Πλευριτού τόνισε: «Σίγουρα οι εμπειρίες από μια τέτοια διοργάνωση σου μένουν. Είναι σημαντικές για τη συνέχεια και μαθαίνεις από αυτές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.