Φουστέρ: «Καλή η κλήρωση»

Ικανοποιημένος με την κλήρωση της Europa League εμφανίστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ικανοποιημένος με την κλήρωση της Europa League εμφανίστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να αφήσουν εκτός συνέχειας τη ρωσική ομάδα και έθεσε ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Φουστέρ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά μας και θα παίξουμε υπό δύσκολες συνθήκες, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Καζάν. Είδα το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια δύσκολη κι επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Η διακοπή πρωταθλήματος ίσως τους κάνει κακό, αφού δεν θα έχουν ρυθμό. Πάντως σίγουρα θα κάνουν προετοιμασία εκτός Ρωσίας για να είναι έτοιμοι. Σε κάθε περίπτωση, εμείς πρέπει να ασχολούμαστε όχι με τη Ρούμπιν, αλλά με το πώς θα είμαστε εμείς».

Και συμπλήρωσε: «Σε καμία περίπτωση δεν κοιτάμε τους 16. Προέχει το ματς με τη Ρούμπιν και να προκριθούμε απέναντί της. Ας μην πάμε τόσο μακριά. Πρώτα η Ρούμπιν. Στο Europa League υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και δεν θα πρέπει να προτρέχουμε».

Επίσης, ο Ισπανός μέσος τόνισε: «Φυσικά και αλλάζουν τα πράγματα. Στους ομίλους έχεις περιθώρια λάθους, μπορείς να το διορθώσεις στη συνέχεια γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Στα νοκ άουτ ματς, ωστόσο, με μία κακή βραδιά μπορείς να μείνεις έξω».

Τέλος, ο Φουστέρ υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο, έχουμε πολλά μαζεμένα ματς, ειδικά αυτό το μήνα. Υπάρχει κούραση, αλλά δεν μπορούμε να την επικαλεστούμε. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες, ένα ισορροπημένο σύνολο και τα πάμε καλά. Είμαστε επαγγελματίες και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.