Πρόμπιερζ: «Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ!»

Τον τίτλο του μάγου Χάρι Πότερ (!), αποποιήθηκε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, μιλώντας στη NOVA. Ο προπονητής του Αρη, τονίζει πως δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα, μέσα σε ένα μήνα, αλλά δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον.

Τον τίτλο του μάγου Χάρι Πότερ (!), αποποιήθηκε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, μιλώντας στη NOVA. Ο προπονητής του Αρη, τονίζει πως δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα, μέσα σε ένα μήνα, αλλά δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον. Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα: « Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, δέχεσαι χτυπήματα που δεν τα περιμένεις. Αλλά έτσι είναι. Όταν δουλεύεις στο ποδόσφαιρο, πρέπει να έχεις και την ανάλογη υπομονή.  Αν ήμουνα ο Χάρι Πότερ θα δούλευα κάπου αλλού και όχι εδώ! Για μένα αυτό που μετράει είναι η δουλειά και έτσι θα συνεχίσουμε».

Ο κ. Πρόμπιερζ δεν θεωρεί πως μόνο οι αλλαγές προσώπων, μπορούν να δώσουν τη λύση στο πρόβλημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχει να κάνει μόνο με τα πρόσωπα, ποιοι θα μπούνε, ποιοι θα βγούνε. Είναι και κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να αλλαχθούν. Τη δεδομένη στιγμή, λοιπόν, πρέπει να δουλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας, διότι μ΄ αυτούς πρέπει να πορευτούμε.».

Ο 39χρονος Πολωνός,  εκφράζει με κάθε τρόπο την αισιοδοξία του γι αυτή την ομάδα: «Εάν δεν πίστευα στην ομάδα και εάν δεν ήμουν αισιόδοξος, δεν θα βρισκόμουν αυτή τη στιγμή εδώ. Και δεν είμαι τύπος που μόνο μιλάει και παρουσιάζεται στα ΜΜΕ. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το πώς θα βελτιώσω την ομάδα και δεν σημαίνει πως πάντα όταν γελάμε έχουμε και την καλή ψυχολογία».

Την άποψή τους στη NOVA, κατέθεσαν εξάλλου οι Κώστας Καζναφέρης και Ντάρσι Νέτο, με τις συνεντεύξεις τους να παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Επιστρέφει στην Επανομή ο Κανούλας

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Αναγέννηση Επανομής, με τη μορφή δανεισμού, βρίσκεται ο Θανάσης Κανούλας. Ο τελευταίος, παρ΄ ότι πρώτος σκόρερ της Κ-20, δεν έχει κατορθώσει να βρει θέση στη πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να ψάχνει άλλες διεξόδους για την καριέρα του. Μια απ΄ αυτές είναι η Επανομή, με το θέμα να βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα να δείχνουν πως θα κλείσει θετικά. Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι από τον Ιανουάριο, ο Κανούλας να ξαναφορέσει τα κιτρινοπράσινα. 

Σύσκεψη για Κομοτηνή

Το πρωί της Παρασκευής, στη Κομοτηνή, θα διεξαχθεί η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα κυπέλλου του Πανθρακικού με τον Αρη. Στην εν λόγω συνάντηση οι άνθρωποι του Αρη θα θέσουν θέμα χορήγησης εισιτηρίων (για τις ανάγκες των οπαδών τους) από πλευρά γηπεδούχων κάτι το οποίο δεν έχει πρόβλημα να πράξει η ΠΑΕ Πανθρακικός. Αυτό που μετρά όμως, είναι τι θα πει η αστυνομία. Μάλιστα ενδέχεται να αλλάξει και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 19:00 στις 21:00 το βράδυ της 22ας Δεκεμβρίου.           


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.