Κρίσιμες μέρες για τις δυο ενισχύσεις

Τέτοιες ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους των Τεέμου Πούκι και Πόντους Βέρνμπλουμ προκειμένου οι δυο υποθέσεις να μπουν στην τελική ευθεία, με την κάθε μια υπόθεση να έχει τις ιδιαιτερότητές της.

Τέτοιες ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους των Τεέμου Πούκι και Πόντους Βέρνμπλουμ προκειμένου οι δυο υποθέσεις να μπουν στην τελική ευθεία, με την κάθε μια υπόθεση να έχει τις ιδιαιτερότητές της. Σ’ ότι αφορά τον Φινλανδό επιθετικό τα πράγματα δείχνουν – σχετικά – πιο απλά. Οικονομική διαφορά πλέον δεν υφίσταται αφού η πλευρά του «Δικεφάλου» έκανε υποχωρήσεις για έναν ποδοσφαιριστή που τον έχει εξετάσει ενδελεχώς κι η τεχνική ηγεσία δίνοντας τη συγκατάθεσή του. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες και με δεδομένο τα οικονομικά ύψη που έχει φτάσει πλέον η προσφορά προέκυψαν κι άλλες άκρως ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που απασχολούν, οι οποίες σε συνάρτηση με όλα όσα προηγήθηκαν με τον Φινλανδό έχουν βάλει σε σκέψεις και τους ανθρώπους που χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα. Με νέα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων, κανείς δεν μπορεί να εμφανιστεί ως βέβαιος για το τί μέλλει γενέσθαι, αλλά μοιάζει πιο σίγουρο από ποτέ, πως ότι είναι να γίνει θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες. 

Την ίδια στιγμή, η περίπτωση του Σουηδού μέσου είναι ξεχωριστή. Είναι τέτοια τα χαρακτηριστικά κι η ποιότητά του που καθιστούν σχεδόν επιτακτική την ανάγκη της αναμονής. Εναλλακτικές περιπτώσεις σαφώς και υπάρχουν, όμως σε πιο νεαρή ηλικία έχουν άλλες προτεραιότητες ως προς το πρωτάθλημα που θ’ αγωνιστούν ενώ διαφορετικά είναι και τα οικονομικά δεδομένα. Ο Βέρνμπλουμ ελπίζει και περιμένει μια πρόταση που θα τον ικανοποιεί από κάποιο, πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όμως τα δεδομένα που του έχει θέσει ο ΠΑΟΚ κι η εν γένει προσφορά συνεργασίας που του έχει καταθέσει σε συνδυασμό με την επιμονή του τον διατηρούν «ζωντανό» στο παιχνίδι της απόκτησής του. 

Σαφώς κι αμφότερους θα τους ήθελε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην ομάδα το συντομότερο δυνατόν, όμως δεν είναι κάτι απλό ή που εξαρτάται μόνον από την πλευρά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στην προκειμένη περίπτωση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.