Θρίλερ στον Κορυδαλό

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα διαπραγματεύσεις στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να παραδοθεί ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, προσπάθησε να αποδράσει μαζί με καταδικασθέντες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα διαπραγματεύσεις στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να παραδοθεί ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, προσπάθησε να αποδράσει μαζί με καταδικασθέντες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, αφέθηκαν ελεύθερες τέσσερις γυναίκες οι οποίες είχαν εγκλωβιστεί στο χώρο του επισκεπτηρίου.
Από ό,τι έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, επιχείρησε μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα να αποδράσει.
Υστερα από επέμβαση των φρουρών, η απόπειρά του απετράπη, ενώ σε αυτήν την απόπειρα συμμετείχαν και τρεις φυλακισμένοι, οι οποίοι συμμετείχαν στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η εμπλοκή κατέληξε σε ομηρία που συνεχίζεται έως και αυτή την ώρα. Μάλιστα ο Π.Βλαστός έχει στην κατοχή του όπλο, το οποίο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κατάφερε να προμηθευτεί από επισκέπτη.
Αν και οι πληροφορίες για τον αριθμό και την ταυτότητα των ομήρων είναι συγκεχυμένες, ο Π. Βλαστός φέρεται να κρατά ομήρους τρεις δεσμοφύλακες, ενώ εγκλωβισμένα -χωρίς να κινδυνεύουν- είναι περίπου 20 με 25 άτομα, συγγενείς τροφίμων που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σωφρονιστικό κατάστημα για το επισκεπτήριο των οικείων τους.
Σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις με τη συμμετοχή εισαγγελέα και του διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού. Παρών είναι και ο δικηγόρος του Βλαστού, Φραγκίσκος Ραγκούσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Βλαστός είχε οδηγθεί στον Κορυδαλλό για την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Ο εισαγγελέας, πρίν από μερικές ημέρες πρότεινε την ποινή των ισοβίων για τη συμμετοχή του στην απαγωγή και για μία δολοφονία που εκδικάζεται στην ίδια δίκη.
Οι τρεις οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για τη συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση, βρίσκονται έγκλειστοι στην Α’ Πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατήθηκε τις τελευταίες μέρες και ο Βλαστός.

 Πηγή:ethnos.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.