Τζίγγερ: «Να μπουν τα χρήματα με τον σωστό τρόπο»

Θέμα ωρών- σύμφωνα με τον Βλάσση Τσάκα- είναι η παρουσίαση των τραπεζικών εγγυήσεων για να συνεχιστεί η διαδικασία μεταβίβασης μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης περιμένει να γίνουν τα σωστά βήματα από την πλευρά του Σαουδάραβα υποψήφιοι επενδυτή.

Θέμα ωρών- σύμφωνα με τον Βλάσση Τσάκα- είναι η παρουσίαση των τραπεζικών εγγυήσεων για να συνεχιστεί η διαδικασία μεταβίβασης μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης περιμένει να γίνουν τα σωστά βήματα από την πλευρά του Σαουδάραβα υποψήφιοι επενδυτή.
Όπως υποστήριζε στο περιβάλλον του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο τρόπος ο οποίος θα δεσμευθούν τα χρήματα για τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να είναι τέτοιος που δεν θα χωράει καμία αμφιβολία ότι ο σύλλογος θα είναι εξασφαλισμένος.
Ο Τζίγγερ έκανε όποια διευκόλυνση ζητήθηκε από τους ενδιαφερόμενους για τις μετοχές και αν μέχρι τώρα υπήρχε η δικαιολογία για τη διενέργεια ελέγχου, όπως τόνιζε στο περιβάλλον του, πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Το πιο σωστό, σύμφωνα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, είναι να μπουν τα χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να χρησιμοποιηθούν άμεσα από τον νέο μεγαλομέτοχο για τις ανάγκες της ομάδας.
Και αυτά τα χρήματα πρέπει να εμφανιστούν και να δεσμευθούν για τον Παναθηναϊκό με εγγυημένο τρόπο, δηλαδή σε σοβαρή τράπεζα, αναγνωρισμένη διεθνώς και με τέτοιο τρόπο όπου δεν θα μπορεί η άλλη πλευρά να αποχωρίσει και να πάρει τα χρήματα χωρίς συγκεκριμένο λόγο.
Αναφορικά με τις προτάσεις που υποστηρίζει ο Βλάσσης Τσάκας πως θα γίνουν μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση μετοχών, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έλεγε στο περιβάλλον του ότι « η ομάδα δεν χρειάζεται προτάσεις, αλλά χρήματα και διοίκηση».
Είναι πλέον ξεκάθαρη η θέση της πλευράς Βαρδινογιάννη και αν δεν μπουν τα χρήματα στην ΠΑΕ με συγκεκριμένο τρόπο, τότε δεν θα προχωρήσει η μεταβίβαση μετοχών.

Τσάκας: «Την Τρίτη δείχνουν τα χρήματα»

Ο εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ, Βλάσσης Τσάκας υποστηρίζει ότι αργά το απόγευμα της Τρίτης θα παρουσιαστούν οι απαραίτητες τραπεζικές εγγυήσεις από την πλευρά του Σαουδάραβα.
Σύμφωνα με τον Βλάσση Τσάκα, ο φάκελος θα είναι πλήρης με εγγυήσεις από μεγάλη τράπεζα του εξωτερικού για το ποσό των 15 εκ. ευρώ, ενώ θα κατατεθεί και συγκεκριμένη πρόταση που θα αφορά το μάνατζμεντ της ομάδας, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση μετοχών και να ψηφιστεί η απαραίτητη τροπολογία, καθώς και πρόταση για το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών.
Ο φάκελος αναμένεται να παραδοθεί από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Αλ Σαούντ, Παναγιώτη Πετρόπουλο στους νομικούς εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.