Δώρο γενεθλίων και ανανέωση στον Ολυμπιακό

Το καλύτερό της δώρο ανήμερα των γενθλίων της πήρε η Αλίκη Κωνσταντινίδου. Η διεθνής κεντρική,ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να την επιβρβαεύει για την μαχητικότητά της στην περσινή χρονιά.

Το καλύτερό της δώρο ανήμερα των γενθλίων της πήρε η Αλίκη Κωνσταντινίδου.  Η διεθνής κεντρική,ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να την επιβρβαεύει για την μαχητικότητά της στην περσινή χρονιά. 

«Ειμαι πολυ χαρούμενη που ανήμερα των γενεθλίων μου ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Μετα απο μια τόσο δυνατή χρόνια, ευχομαι και φέτος να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορουμε! Εγω προσωπικά θα δίνω καθημερινά το 100% της ενέργειας μου για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Θελω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού, τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομαδας Νίκο Κατσιουρα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε όλες μαζί στο γήπεδο!» σχολίασε η Αλίκη Κωνσταντινίδου στο olympiacossfp.gr. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.