Φόβοι για Σανκαρέ

Κάκωση μηνίσκου έχει υποστεί σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Σανκαρέ που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Κάκωση μηνίσκου έχει υποστεί σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Σανκαρέ που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν έχει υποστεί μεγάλη ζημιά, ωστόσο από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας εκφράζονται φόβοι για ρήξη μηνίσκου.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φόβοι ο 27χρονος άσος των «κίτρινων» θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Άρη. Τη Δευτέρα ωστόσο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Σανκαρέ καθώς θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση όπου και θα διαπιστωθεί  η ζημιά που έχει υποστεί. 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, οι οπαδοί εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για τη νέα ήττα της ομάδας, ενώ η «Super 3» στο επίσημο site της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σώστε την παρτίδα» θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν  την απογοήτευση τους για την εικόνα της ομάδας τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.