Καθάρισε με Εντζεγκουέλε και Μπλάζιτς (vid)

Ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο με σκόρερ της αναμέτρησης τον Εντζεγκουέλε στο 50'. Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη του αγώνα οι Μονιάκης του ΟΦΗ και Μπαμπανιώτης του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο με σκόρερ της αναμέτρησης τον Εντζεγκουέλε στο 50′.


Ο Μπάμπης Τεννές, παρέταξε τον Παναιτωλικό με σύστημα 4-2-3-1. Ο Μπλάζιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά οι Κουτρουμάνος, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Άντι. Μητρόπουλος, Μουμίν, ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και στην τριάδα μπροστά τους, από δεξιά οι Μπουμάλ, Καμαρά, Θεοδωρίδης. Μόνος μπροστά ο Χαριστέας.


Από την άλλη πλευρά και ο Νίκος Αναστόπουλος, παρέταξε τον ΟΦΗ με το ίδιο ακριβώς σύστημα. Ο Κάρολο στο τέρμα και στην άμυνα από δεξιά οι Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπουλούτ. Αμυντικά χαφ οι Κάλαιτζιτς, Μπόντορ. Λόπεθ, Σουμπίνιο, Σίσιτς η τριάδα πίσω από τον φορ Μάντζιο.


Οι δύο ομάδες, αν και έχουν συνηθίσει τους φίλους τους σε καλό ποδόσφαιρο, δεν μπόρεσαν να πιάσουν έναν καλό ρυθμό στο ξεκίνημα του αγώνα. Αργό ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους ειδικά να δείχνουν πως το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή του Κάρολο, τους Χαριστέα, Καμαρά, Θεοδωρίδη.


Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των Κρητικών, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Βέβαια ήταν και άτυχοι, ειδικά στη φάση όπου ο Ντολεζάι εκτέλεσε φάουλ με δύναμη, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κάρολο. Στην επαναφορά, ο Καμαρά, φάνηκε να αιφνιδιάζεται και σούταρε σε κενή εστία με την μπάλα όμως να φεύγει άουτ.


Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Τεννές θέλησε να τονώσει την επίθεσή του και έβαλε στον αγώνα τον Καραμαλίκη στη θέση του Μπουμάλ. Ο Χαριστέας βγήκε έξω από την περιοχή για να βρει χώρο και πλέον μαζί με τους Θεοδωρίδη, Καμαρά πίεζαν την αντίπαλη άμυνα, έχοντας τον Καραμαλίκη μπροστά τους. Το εντυπωσιακό είναι όμως πως το γκολ για τον Παναιτωλικό δεν ήρθε από επιθετικό, αλλά από τον… κεντρικό αμυντικό του.


Με όλους αυτούς τους παίκτες στην περιοχή του Κάρολ, ο Τεννές κατάφερε να δημιουργήσει χώρους για παίκτες που κινούνταν από πίσω. Ο Ετζεγκουέλε λοιπόν, ήταν αυτός που βρήκε τον χώρο που ήθελε και τρύπωσε στην άμυνα του ΟΦΗ, όπου εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Καμαρά και με κεφαλιά έκανε το 1-0.


Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι φάνηκε να αλλάζει, ως προς την εικόνα του. Ο ΟΦΗ άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός, προκειμένου να καταφέρει να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την ισοφάριση, όμως παράλληλα άφηνε και κενούς χώρους, με αποτέλεσμα να έχουν ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων οι γηπεδούχοι.


Πάντως ευκαιρία της αναμέτρησης από εκεί και πέρα, ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Μάντζιο μόνο του προ του Μπλάζιτς, να μην μπορεί να τον νικήσει και ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού να αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.


Ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης που του έδωσε το δικαίωμα να ελπίζει σε ακόμα καλύτερη συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς δείχνει ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του. Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει βαθμό σε μία ιδιαίτερα δύσκολη έδρα.
 


.


Η εξέλιξη του αγώνα:


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 13η
Αγώνας: Παναιτωλικός-ΟΦΗ
Γήπεδο: Αγρινίου
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Βασιλειάδης, Γκάγκας


Οι συνθέσεις:


Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά.


ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλατζιτς, Μποντόρ, Γεωργίου, Σίσιτς, Λόπεθ, Σουμπίνιο.

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη του αγώνα οι Μονιάκης του ΟΦΗ και Μπαμπανιώτης του Παναιτωλικού.







Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.