Με μοναδικό στόχο τη νίκη

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά συμμετοχής στα πλέι οφ του εφετινού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά συμμετοχής στα πλέι οφ του εφετινού πρωταθλήματος. Οι “ασπρόμαυροι” δε θέλουν να εμπλακούν σε περιπέτειες, μετά και την τιμωρία που τους επιβλήθηκε με την αφαίρεση βαθμών. Ο Βλάνταν Ίβιτς θέλει από τους παίκτες του να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και να πανηγυρίσουν ένα ακόμα τρίποντο, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. 

Οι “ασπρόμαυροι’ αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Βελλίδη στην εστία. Οι Βίτορ και Τζαβέλλα θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ οι Κίτσιους και Λέοβατς θα είναι οι δυο μπακ. Οι Τζιόλης, Κάτσε και Χαρίσης θα αποτελέσουν την τριάδα στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Πέλκας Κοροβέσης και Αθανασιάδης θα είναι οι τρεις της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.