Ενημέρωση: Το “Indiana Jones 5” δεν θα κάνει πρεμιέρα το 2020

Η αληθινή ημερομηνία θα σου φέρει τη ζωή, η ψευδής ημερομηνία θα την πάρει από εσένα.Ενημέρωση...

Η αληθινή ημερομηνία θα σου φέρει τη ζωή, η ψευδής ημερομηνία θα την πάρει από εσένα.

Ενημέρωση (June 28): Όπως μάθαμε από το Variety, το “Indiana Jones 5” δεν θα προλάβει την αρχική ημερομηνία πρεμιέρας του στις 10 Ιουλίου του 2020.

Τα γυρίσματα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν να ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2019, όμως οι πηγές του Variety δήλωσαν ότι θα καθυστερήσουν για μήνες, μπορεί έναν χρόνο και περισσότερο.

Η καθυστέρηση οφείλεται, εν μέρει, στον Jonathan Kasdan που αναλαμβάνει το σενάριο από τον David Koepp, αν και η Lucasfilm και ο Kasdan δεν έχουν ακόμη οριστικοποιήσει τη συμφωνία για να το πράξουν.

Ακολουθεί το αρχικό ρεπορτάζ:


Ο Jonathan Kasdan, ένας από τους σεναριογράφους του “Solo: A Star Wars Story”, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αντικαταστήσει τον David Koepp ως σεναριογράφο στο “Indiana Jones 5”.

Όπως αναφέρθηκε από το Collider, ο Kasdan παίρνει τις ευθύνες του Koepp σχετικά με το σενάριο, μετά από την αρχική πρόσληψη του τελευταίου το 2016. Δεν είναι σαφές εάν ο Kasdan ξεκινάει από το μηδέν ή απλά εργάζεται στο προηγούμενο γραπτό υλικό του Koepp αυτή τη στιγμή. Ο Koepp ήταν ο σεναριογράφος του “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” του 2008.

Ο Jonathan Kasdan ήταν από τους σεναριογράφους του “Solo: A Star Wars Story” μαζί με τον πατέρα του Lawrence Kasdan, ο οποίος είναι γνωστός για τη δουλειά του στο “The Empire Strikes Back”, “Raiders of the Lost Ark”, “Star Wars: The Force Awakens” και πολλά ακόμη. Το ρεπορτάζ του Collider δεν αναφέρει αν ο Jonathan Kasdan θα γράψει μόνος το σενάριο ή αν ο πατέρας του θα επιστρέψει στο franchise του Indiana Jones ως σεναριογράφος, επίσης.

Ο Steven Spielberg είναι και πάλι έτοιμος να κατευθύνει την πέμπτη ταινία Indiana Jones παράλληλα με τον μακροχρόνιο αστέρα Harrison Ford, αν και φαίνεται ότι αυτή θα είναι η τελευταία εμφάνιση του Ford στον ρόλο του τολμηρού αρχαιολόγου. Ο Koepp είχε προηγουμένως επιβεβαιώσει ότι ο Shia LaBeouf δεν θα επέστρεφε ως ο χαρακτήρας, Mutt Williams για την επόμενη προσθήκη στη σειρά ταινιών, αν και δεν είναι σαφές εάν αλλαγές στο σενάριο θα επηρεάσουν αυτό το σχέδιο.

Το προηγούμενο έργο της Lucasfilm, το “Solo: A Star Wars Story”, πήρε αξιοπρεπείς κριτικές, αλλά στιγματίστηκε ως η πρώτη ταινία του franchise του Star Wars που χάνει χρήματα. Αν και η Disney έχει παραδεχτεί ότι “έχουν πολλή δουλειά να κάνουν” για το franchise, διατηρούν την εμπιστοσύνη τους στον Jonathan Kasdan για να συνεχίσουν την κληρονομιά του Indiana Jones.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.