Η Δράση στο Subbuteo συνεχίζεται…

Η Δράση στο Subbuteo δεν σταματάει ποτέ, τόσο εντός της χώρας, όσο και εκτός συνόρων.

Η Δράση στο Subbuteo δεν σταματάει ποτέ, τόσο εντός της χώρας, όσο και εκτός συνόρων.

Σειρά είχε η Πάτρα, με τη διοργάνωση διπλού τουρνουά στις 27 & 28 Φεβρουαρίου. Η Αχαϊκή πρωτεύουσα είχε την τιμητική της, με την ευκαιρία της διοργάνωσης ενός Διεθνούς(Challenger) και του Εθνικού Τουρνουά της Πάτρας, το Σάββατο 27/2 και την Κυριακή 28/2 αντίστοιχα. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική, αφού οι 35 αθλητές που συμμετείχαν, (αρκετοί ταξίδεψαν κυρίως από την Αθήνα) φρόντισαν ώστε να διεξαχθούν ενδιαφέροντες αγώνες. 

Το Σάββατο, νικητής στο International Tournament Challenger ήταν ο Μάλλιας Δημήτρης, αθλητής του Άτλα, ο οποίος νίκησε τον Καρούζο Χρήστο του Αθηναϊκού. Στους ημιτελικούς έφτασαν οι Καλατζής Δημοσθένης(Άτλας) και Γκουτζιούλης Γεώργιος (Αθηναϊκός). 

Την Κυριακή 28/2, διεξήχθη το Εθνικό Τουρνουά Πάτρας με τελικό νικητή τον Πλυτά Ευγένιο(Ρόμα Ιταλίας), και φιναλίστ τον Σεσέ Κώστα(Ολύμπια). Την τετράδα συμπλήρωσαν οι Βλασσόπουλος Γιάννης(Πρωτέας ΝΚ) και Πατρινός Σπύρος(Ολύμπια).

Στη συνέχεια, η σκυτάλη δόθηκε στην Αθήνα, για τη διοργάνωση ενός ακόμα Εθνικού Τουρνουά. Στις 20 Μαρτίου η ομάδα της Γλυφάδας διοργάνωσε το 2ο Εθνικό Τουρνουά της Αθήνας. 72 αθλητές συμμετείχαν σε 2 Κατηγορίες, Α’ & Β’ για την Όπεν και μια κατηγορία Βετεράνων. Οι Νικητές ανά κατηγορία ήταν οι Παπιδάκης Σαράντης(SBSC) στην 1η κατηγορία της Όπεν, ο Αλμπέρτο Ντι Μάτζιο(Πρωτέας Ν.Κ.) στην 2η κατηγορία της Όπεν και ο Αγγελίνας Χρήστος(ASH Βελγίου) στους Βετεράνους.

Αναλυτικά οι τροπαιούχοι:

Α’ Κατηγορία Όπεν:
1. Παπιδάκης Σαράντης(SBSC)
2. Παπακωνσταντίνου Λάζαρος(Άτλας)
3. Χατζάρας Σπύρος(Φάλκονς)
4. Πλυτάς Ευγένιος(Ρόμα Ιταλίας)
 
Β’ Κατηγορία Όπεν:
1.      Ντι Μάτζιο Αλμπέρτο(Πρωτέας)
2.      Καλατζής Δημοσθένης(Άτλας)
3.      Στρατουδάκης Σπύρος(Άτλας)
4.      Κουριδάκης Χρήστος(Γλυφάδα)

Βετεράνοι:
1. Αγγελίνας Χρήστος(ASH Βελγίου)
2. Καψαμπέλης Μάρκος(Φότζια Ιταλίας)
3. Δημόπουλος Περικλής(Φότζια Ιταλίας)
4. Δέρβης Αδριανός(Πρωτέας)

Εκτός συνόρων, αρκετές Ελληνικές ομάδες καθώς και Έλληνες αθλητές, πήραν μέρος σε διάφορα Διεθνή τουρνουά: Ρώμη, Παρίσι, Πράγα, Έντερμπι Αγγλίας, και Φρεμερις Βελγίου.

Άξια αναφοράς, είναι η συμμετοχή των νταμπλούχων Ελλάδας, Φάλκονς, στο  Major of Frameries  του Βελγίου. Το συγκεκριμένο Διεθνές Τουρνουά, θεωρείται από πολλούς ίσως το μεγαλύτερο ανοικτό τουρνουά στον κόσμο. Η ομάδα των Φάλκονς λοιπόν, έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση της κατηγορίας ομαδικού, αφού 1 λεπτό πριν τη λήξη, η Ελληνική ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ επί των Πρωταθλητών Ιταλίας και Ευρώπης Ρέτζιο Εμίλια…Ακόμα και έτσι όμως η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι αντίστοιχο τουρνουά(Major), μόλις 2 φορές έχουν κατακτήσει Ελληνικές ομάδες εκτός συνόρων, μία φορά οι Φάλκονς και μία ο Άτλας.

Το επόμενο Μεγάλο Σουμπουτεϊκό Ραντεβού, είναι προγραμματισμένο για τις 16 και 17 Απριλίου, όπου θα διεξαχθεί το Ατομικό Πρωτάθλημα Ελλάδας Όλων των κατηγοριών, στην Ηλιούπολη, και διοργανώνεται από τον Πρωτέα Νέου Κόσμου υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.